Sergiu Hanca şi-a găsit echipă după ce Dinamo a „murit” pentru el. Mijlocaşul va fi coleg cu un fost stelist

Sergiu Hanca are de la club o hârtie că poate semna cu orice club până pe 20 ianuarie, în schimbul sumei de 60.000 de euro. În consecinţă, el semnează joi seara un contract cu KS Cracovia, formație aflată pe locul 9 în prima ligă din Polonia.

10 ian. 2019, 12:34
Sergiu Hanca şi-a găsit echipă după ce Dinamo a „murit” pentru el. Mijlocaşul va fi coleg cu un fost stelist

Sergiu Hanca pleacă în Polonia în joi seară pentru parafarea contractului cu KS Cracovia, după cum anunţă Gazeta Sporturilor. Ruptura dintre Hanca și Dinamo s-a produs în luna decembrie a anului trecut, când, la partida cu Astra Giurgiu, 1-4, soția acestuia a fost agresată verbal în tribune de mai mulți dinamoviști.

Mijlocașul nu a mai dorit să continue la gruparea din Ştefan cel Mare, despre care a spus că „a murit” pentru el, după derularea acelor evenimente regretabile. „Le-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta„, spunea Sergiu Hanca, în decembrie 2018.

Sergiu Hanca se transferase la Dinamo de la ASA Târgu Mureş, în iarna lui 2016. La KS Cracovia el va fi coleg cu fostul stelist Cornel Râpă, titular incontestabil pe postul de fundaş dreapta la gruparea poloneză.