Setaţi pe profit: BILETUL ZILEI oferit de pariuri1x2.ro este aici! Ne dublăm împreună investiţia!

Fotbalul si tenisul ne-au adus ieri pe plus, combo-ul propus de redactia www.pariuri1x2.ro fiind iarasi castigator. Succesul lui Lajovic in disputa cu rusul Youzhny, dar si cele 3 goluri din semifinala daneza de cupa, Midtjylland - Brondby (1-2), ne-au dublat investitia! Mentinem ritmul!

05 mai 2017, 07:10
Setaţi pe profit: BILETUL ZILEI oferit de pariuri1x2.ro este aici! Ne dublăm împreună investiţia!

Biletul zilei

Renuntam la fotbal astazi si ne indreptam atentia catre oferta pe tenis si hochei! 

In cadrul turneului de tenis de la Munchen ne-a atras atentia duelul 100% german dintre Struff si A. Zverev. Cei doi s-au intalnit si in urma cu aproximativ doua saptamani la Barcelona, atunci impunandu-se Zverev in doua seturi. In forma buna si mai valoros decat conationalul sau, Alexander are toate atuurile pentru a se impune si a face pasul catre semifinalele intrecerii. 

Pariem si pe un meci din cadrul Campionatului Mondial de hochei, competitie gazduita de Franta in perioada 5 – 21 mai. Principala favorita a turneului  este Canada, nationala care a deplasat in Hexagon toti jucatorii de top din NHL. Ii amintim aici pe Giroux, Duchene, Mackinnon sau O’ Reilly. De partea cealalta, majoritatea jucatorilor nationalei europene evolueaza in campionatul intern. Intr-adevar, cehii il au si pe Voracek, un jucator de calibru din NHL, dar diferenta dintre aceste doua grupari este totusi mare. Canada va forta un start cu dreptul la Mondial, pariul pe reprezentativa „frunzei de artar” avand o cota tentanta. 


Citeste si:


Biletul zilei

14:30, J-L. Struff – A. Zverev, A. Zverev sa castige
21:15, Cehia – Canada, Canada sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.