Sex cu animale pe gazonul lui Tottenham. Un bărbat e acuzat că a abuzat de o vacă şi de o oaie

Un lucrător în domeniul IT va fi judecat pentru acuzaţia că ar fi făcut sex cu o oaie şi cu o vacă. Faptele s-ar fi petrecut chiar în Londra, lângă unul dintre terenurile de antrenament ale grupării de Premier League, Tottenham Hotspur.

29 ian. 2014, 08:04
Sex cu animale pe gazonul lui Tottenham. Un bărbat e acuzat că a abuzat de o vacă şi de o oaie

Paul Lovell are 61 de ani, iar în toamna anului trecut a fost prins într-o ipostază cel puţin jenantă. Omul prinsese o oaie undeva în nordul Londrei, în Enfield, şi încerca să întreţină relaţii sexuale cu aceasta sau, mai degrabă, să o violeze.

În timp ce încerca să strunească animalul el a fost văzut de câţiva trecători, care au alertat autorităţile, oripilaţi de această anomalie. Se întâmpla pe 4 septembrie 2013, iar procurorul de caz, Robert Hutchinson, a mai adăugat la acuzaţiile aduse lui Lovell însă o a doua creatură. Bărbatul, de 61 de ani, lucrător în industria IT, este acuzat că ar fo făcut sex şi cu o vacă.

Paul Lovell a fost eliberat pe cauţiune, cu condiţia să nu se întoarcă la Whitewebbs Lane sau Archers Wood în Enfield, unde a comis cele două fapte.