Sex de o seară. Beneficiile partidelor de amor fără obligaţii

O aventură de o noapte? Gândeşte-te bine înainte de a răspunde nu. Dacă nu eşti într-o relaţie şi te numeri printre femeile sigure pe ele, independente, care ştiu exact ce vor de la viaţă, sexul fără obligaţii are multe de oferit. Dacă te-ai despărţit recent de partener, dacă nu te simţi pregătită pentru o relaţie sau dacă nu ai timp pentru ceva serios, asta nu înseamnă că viaţa ta sexuală trebuie să fie egală cu zero. Sexul fără obligaţii relaxează, binedispune, satisface cele mai ascunse fantezii, iar lista poate continua. Singura regulă este să vă protejaţi. Iată câteva motive pentru care trebuie să iei în considerare o invitaţie la o partidă de sex fără obligaţii.

25 ian. 2015, 22:14
Sex de o seară. Beneficiile partidelor de amor fără obligaţii

Perfecte dacă nu cauţi o relaţie
Vrei sex, distracţie, însă fără bătăi de cap şi fără să includă o persoană cunoscută? În acest caz, sexul fără obligaţii este perfect. V-aţi întâlnit, v-aţi plăcut şi petreceţi câteva clipe frumoase împreună. Amândoi aveţi de câştigat. În plus, nu mai există stresul şi aşteptarea de a doua zi când apar întrebări precum: M-a plăcut? Oare mă va suna?

Noi experienţe erotice

Aventurile de o noapte sunt ocaziile perfecte pentru a experimenta fanteziile sexuale. Având în vedere că nu investiţi sentimente, sexul ar trebui să vă satisfacă în egală măsură. Dispare teama că dacă nu-l satisfaci te va părăsi şi îţi va frânge inima. Este momentul să renunţi la inhibiţii şi să ceri tot ce vrei să primeşti în materie de sex.

Benefice pentru sănătate

Atât timp cât te protejezi, sexul îţi poate aduce numeroase beneficii. Este dovedit faptul că o viaţă sexuală activă este sănătoasă, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Te ajută să te simţi mai bine în pielea ta, relaxează, te scapă de riduri şi de kilogramele în plus, te ajută să ai un somn mai bun, ameliorează migrenele, iar lista poate continua. 

Nu există reguli

Dacă o relaţie serioasă îţi îngrădeşte libertatea, o aventură de o noapte sau o prietenie cu beneficii nu-ţi va afecta deloc programul. Poţi ieşi în continuare cu prietenele în club sau pleca într-o vacanţă neplanificată fără să dai explicaţii. 
 
Citeşte mai mult pe eva.ro