SEX HOROSCOP: Secretele sexuale ale zodiilor

Vrei sa afli cum poti seduce mai usor un potential partener? Daca stii ce zodie este, ii poti descoperi foarte usor punctele slabe. Iata ce secrete sexuale are fiecare zodie in parte.

02 apr. 2014, 19:33
SEX HOROSCOP: Secretele sexuale ale zodiilor

Berbec: Capul

Berbecul este cel mai naiv semn zodiacal. Spune-i cat este de frumos, insa nu-l minti. Din punct de vedere sexual, Berbecul este vibrant, plin de energie. Este semn de Foc si ii place sa domine.

CITESTE SI: Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor

Taur: Gatul/ceafa

Cand esti in prezenta unui Taur, fii dragut cu el, este foarte sensibil. Semn de pamant, Taurul are nevoie de stabilitate, de o structura de rezistenta. Poti avea aventura de-o noapte cu un Taur, insa este foarte posibil sa te mai caute pentru ca se ataseaza foarte repede de oameni.

Gemeni: Bratele

Ii atingi pe mana si deja te plac. Pentru a-i atrage trebuie sa ai un discurs foarte bine pregatit pentru ca le place sa discute la nesfarsit. Gemenii vor sta cu o persoana atat timp cat au de invatat ceva de la ea.

Rac: Piept/sani

Racii sunt foarte “mamosi”, dar si foarte schimbatori. Semne de apa, Racii isi schimba foarte des dispozitia si trebuie sa fii pregatit pentru a le accepta toanele. Racii nu vor face niciodata prima mutare.

VEZI SI: Horosocop sexual. Află zonele erogene ale fiecărei zodii

Leu: Spatele

Leului, spune-i ca este cea mai minunata persoana din lume. Mangaie-i spatele, insa intr-un mod ferm, usor agresiv. Dintre toate zodiile, Leul il aduci cel mai usor in patul tau pentru ca ei cred fiecare compliment care li se face. Insa odata ajunsi la sex, ei devin “sefii”.

Fecioara: Abdomenul

Fecioara vrea stabilitate si securitate in relatie. Poti spune despre Fecioare ca sunt “ciudate”, insa nu vor ajunge in patul cuiva daca nu simt ceva pentru acea persoana.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro