Sex în public: Au fost fotografiaţi în timpul acţiunii, în cele mai ciudate locuri

Se pare că imaginaţia oamenilor nu are limite când vine vorba de sex în public: de la sex într-o bancă, la sex pe un pod la mare înălţime şi până la sex într-o telecabină.

26 ian. 2013, 13:56

Sex pe pod

Sex în public

Un cuplu a avut nevoie de mult curaj pentru a se urca pe acest pod din Estonia şi mai ales să facă şi sex cocoţaţi la înălţime, uimindu-i pe localnici. Incidentul a avut loc în octombrie 2007, potrivit The Sun.

 

Sex într-o bancă


Francezii sunt bine cunoscuţi pentru pasiunea lor sexuală și un cuplu de tineri nu s-au putut abține atunci când au văzut că sunt singuri în bancă.

Cei doi au fost filmaţi însă de un grup de adolescenți de peste drum, înarmați cu un telefon mobil. Reacția femeii atunci când îşi dă seama că a fost suprinsă este de nepreţuit: ea leșină.

 

Sex pe terasa unei clădiri

Sex în public

Muncitorii din cartierul londonez Soho au primit şi un spectacol gratuit în pauza de masă, când au observat un cuplu care făcea sex pe terasa clădirii de vizavi, în văzul tuturor. Ce nu ştiau cei doi îndrăgostiţi este că au fost şi filmaţi de privitori, filmuleţul ajungând pe internet, în iulie 2008.

 

Sex în telecabină

Sex în public

Turiştii dintr-o telecabină n-au mai avut răbdare să privească peisajul sau să ajungă la destinaţie şi au trecut la treabă chiar acolo, în luna mai 2012. Cei mai surprinşi au fost oamenii care erau în telecabină exact din spatele lor şi care au avut parte de un spectacol fierbinte. Incidentul a avut loc în provincia Henan din China.

Sex pe plajă

Sex în public

Turiştii de pe plaja Tarifa, Spania, au privit uimiţi cum un cuplu a început să facă sex chiar în mijlocul lor. În preajmă erau şi copii, care au fost îndepărtaţi rapid de părinţii şocaţi.

 

Sex la un meci de baseball

Sex în public

Un cuplu nerăbdător a făcut sex într-o toaletă publică în pauza unui meci de baseball în Tampa Bay Rays, în luna septembrie 2012. Celelalte persoane care au folosit toaletele au bănuit că se întâmplă ceva ciudat într-una dintre cabine iar cei mai curajoşi i-au şi fotografiat pe cei doi.

Citeşte şi Sex în public: Cele mai surprinzătoare locuri unde oamenii au fost prinşi făcând sex FOTO&VIDEO