Sex în sala de clasă. O elevă de 15 ani spune că a fost violată de un coleg

Anchetă de amploare în scandalul violului din sala de clasă de la Neamţ. Fata care spune că a fost agresată a depus plângere la poliţie şi a fost audiată. Explicaţii a dat şi colegul de clasă acuzat de viol. Totul s-a întâmplat în timpul unei ore la care profesorul nu a mai venit aşa că acum şi conducerea şcolii face cercetări.

16 ian. 2017, 13:08
Sex în sala de clasă. O elevă de 15 ani spune că a fost violată de un coleg

E scandal uriaş într-un liceu din Neamţ, unde doi elevi de clasa a zecea au întreţinut relaţii intime chiar în timpul orelor. Fata de 15 ani îşi acuză colegul că a violat-o. Însă nimeni nu a auzit-o strigând după ajutor, deşi zeci de alţi elevi şi profesori erau în şcoală în acel moment.

Adolescenta de 15 ani spune că a fost violată chiar în sala de clasă, printre bănci. Un coleg ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea, în miezul zilei, când şcoala era plină. Incidentul s-a petrecut în ora de tehnologie (între 11:00 și 12:00), la care profesorul nu a ajuns. Dascălul este acum cercetat iar polițiștii trebuie să afle dacă a fost sau nu viol.

Vezi si: Un bărbat a comis cea mai mare greşeală în timpul sexului. Partenera lui a mers imediat la poliţie şi l-a acuzat de viol

Rămaşi singuri în clasă, cei doi elevi de clasa a zecea ar fi avut raporturi intime, fără ca nimeni să-i vadă și asta, deși, în sala alăturată se desfășura ora și nimeni nu a remarcat nimic neobișnuit. După incident, fata şi-a sunat mama şi i-a spus că a fost violată de colegul ei. Femeia a chemat Poliţia. Iar medicii legişti au confirmat contactul. Însă nici profesorii, nici psihologul şcolii nu cred în varianta adolescentei.

„Băiatul e timid, e cuminte, liniştit, nu cred că a făcut aşa ceva! Nu a fost viol şi sper că adevărul se va dovedi”, a declarat MIRELA LOGHIN, Consilier Șoclar la Liceul Mihail Sadoveanu din Borca, potrivit observator.tv.

Dacă a fost viol sau act sexual consimţit, va stabili ancheta poliţiştilor. Şi băiatul, şi fata vor fi audiaţi şi consiliaţi de psihologi. Pentru comportamentul lor, vor avea nota scăzută la purtare. Mult mai aspru poate fi pedepsit profesorul de tehnologie, care i-a lăsat singuri pe elevi.

Şi inspectorii şcolari au deschis o anchetă, în paralel. Vor să afle cum a fost posibil un act sexual în incinta unei şcoli, dar şi de ce a lipsit de la oră profesorul de tehnologie.