„Sex-surpriză” pentru unul dintre violatorii din Vaslui. Era virgin şi abia se întorsese din Italia

Procesul violatorilor de la Văleni se reia pe 14 august. Între timp, cotidianul Vremea Nouă vine cu noi dezvăluiri din anchetă. 

13 aug. 2015, 07:55
„Sex-surpriză” pentru unul dintre violatorii din Vaslui. Era virgin şi abia se întorsese din Italia

Victima violului de la Văleni (Vaslui) si-a arătat clementa fătă de Ionut Surleac si-si doreste ca judecătorii să-i dea o pedeapsă mai blândă. Motivul? Acesta a fost ultimul chemat la orgie si a fost singurul impresionat de lacrimile fetei, cerând celorlalti să se oprească si s-o ducă acasă. Însă povestea cum a ajuns acesta să comită o asemenea oroare este fabuloasă. Sătenii din Văleni au dezvăluit cum a ajuns Ionut Surleac în grupul violatorilor. Tocmai se întorsese de la muncă din Italia, exact în seara fatidică. Nu a apucat decât să-si lase bagajele jos si a fost luat pe sus de prietenii lui. Îi pregătiseră o supriză! Curios, Surleac a mers pe mâna tovarăsilor săi si în loc de o bucurie a ajuns să trăiască cea mai neagră perioadă a vietii sale. Mai exact, l-au adus si pe el să ia parte la orgiile la care a fost supusă fata. Astfel, prietenii săi au reusit să-i facă una dintre cele mai mari suprize, care, cu sigurantă, îl va marca pe viată. O condamnare pentru viol, ani de puscărie si totodată oprobriul public. Sătenii si acum se amuză pe seama sa. „A fost prima femeie din viata lui dar, după toată povestea asta, n-o să-i mai trebuiască vreodată alta. Oricum va plăti si el si ceilalti pentru ce au făcut si îi asteaptă pedeapsa maximă”. De asemenea, odată cu venirea celor plecaţi la muncă în străinătate în concedii, s-a putut observa si o schimbare de atitudine fată de violatori. Acum vălenarii spun că trebuie să plătească pentru fapta lor. Unii sunt chiar ceva mai duri si spun că, dacă ar fi fost vorba de copilul lor, le-ar fi tăiat beregata. Un alt amănunt este legat si de incidentul în care fata a fost amenintată de către unul dintre prietenii violatorilor, Gabriel Ungureanu. 

SCANDALOS! „Vrem pedeapsă egală cu durata plăcerii! Nu e viol, este doar SEX SURPRIZĂ”. SEMNEAZĂ PETIŢIA

Amănunte interesante ies la iveală, în cazul celor sapte tineri din comuna Văleni care au violat o fată timp de mai multe ore. Localnicii au povestit că, în ziua respectivă, Ioan Surleac abia se întorsese din Italia, unde fusese plecat la muncă. Gasca de violatori îi pregătise o mare surpriză, mai ales că Surleac nu avusese, până atunci, relatii sexuale. Era virgin. A intrat în casă si nu a apucat decât să-si lase bagajele din mână. A fost luat de ceilalti violatori si dus pe câmp pentru se bucura de prima experientă sexuală. „A fost prima femeie din viata lui dar, după toată povestea asta, n-o să-i mai trebuiască vreodată alta. N-o să mai vrea în veci experiente sexuale”, povestesc tinerii din Văleni. Adus la locul orgiei la care a fost supusă fata violată, lui Ioan Surleac i s-a făcut milă de ea si a vrut să o ducă acasă. A fost singurul care s-a comportat uman cu fata si chiar a încercat să oprească batjocura. Acesta a fost motivul pentru care fata vrea ca instanta să îi acorde clementă. Rămâne de văzut ce va decide instanta de judecată la sfârsitul acestui proces. Vineri, 14 august, are loc următorul termen din dosar, atunci când violatorii ar trebui să vină cu mai multi martori, care cel mai probabil vor încerca să denigreze imaginea fetei .

„Violatorii trebuie să plătească pentru fapta lor”

Odată cu întoarcerea „stranierilor” acasă, s-au schimbat si părerile legate de fapta celor sapte violatori. Multi dintre tinerii din Văleni consideră că ceea ce au făcut este condamnabil si că-si vor primi pedeapsa pe care o merită. Ba mai mult, unii dintre ei spun că, dacă ar fi fost vorba de copilul lor, le-ar fi tăiat beregata până când legea i-ar fi condamnat la închisoare. „Si o prostituată, dacă o iei de la coltuil străzii si ea nu vrea, tot viol se cheamă. Ceea ce au făcut e condamnabil si sigur îsi vor primi pedeapsa. Acum, după tot tam-tam-ul care a iesit, sunt sigur că vor primi pedeapsa maximă. Am stat si eu de vorbă cu unii dintre ei (n.r. Burada) si au recunoscut că le este frică de ce va urma. Dar oricum ar fi, si-au făcut-o cu mâna lor. Nu se face asa ceva. Mai grav este că pentru câtiva prosti care nu au stiut să-si tină gura închisă atunci când a trebuit, suferă ei si am ajuns si de râsul întregii tări. Cine spune de Văleni acum, spune de violatori. Si nu e corect. Nu suntem asa”, spune unul dintre tinerii din localitate. 

Fata violată din Vaslui, ameninţată cu moartea: „A încercat să dea cu maşina peste ea” VIDEO