Sexul de după ceartă – o soluţie sau nu?!

In orice cuplu, diferentele dintre parteneri ies mereu la iveala, in mod inevitabil. Si asa apar si certurile. In mod evident, fiecare dintre noi suntem indivizi unici, cu idei proprii si cu propriile conceptii despre viata. Daca nu aveti parte de certuri inseamna ca unul dintre voi isi infraneaza emotiile, iar asta, pe termen lung, duce la situatii tensionate si de frustrare.

13 aug. 2017, 20:34
Sexul de după ceartă – o soluţie sau nu?!

Cu toate ca diferentele de opinie n-ar trebui sa produca tensiuni, totusi asa se intampla de cele mai multe ori si, culmea, mai ales cand este vorba despre chestiuni minore, precum petrecutul unui timp prea mare in fata televizorului sau cheltuirea unor sume prea mari de bani pe pantofi. 

Si in timp ce toate aceste certuri nu duc la pasiune intre parteneri, sexul in mijlocul unui scandal, sau imediat dupa, acolo conduce sigur.

Ce inseamna „sexul de impacare”?

Nu o data ne-am simtit furiosi, suparati ingrozitor pe partenerul nostru de viata. Si in acele momente, sexul este ultimul lucru la care ne gandim. Insa se poate intampla, mai ales cand partenerii dezvolta cearta foarte aproape unul de celalalt, moment in care este foarte posibil ca toata furia sa fie redirectionata catre o partida de sex. Daca vreodata in mijlocul scandalului v-ati aruncat amandoi in pat, smulgandu-va hainele de pe voi, inseamna ca ati facut o partida de sex de impacare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.