Sexul si zodiile. Cele mai perverse

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului re un grad de perversitate cand vine vorba de sex. Este vorba despre o serie de lucruri tabu sau indraznete pe care nativii zodiacului le prefera in pat. Avand in vedere aceste lucruri, se pare ca exista unii nativi care sunt un pic mai perversi decat atlii, atunci cand vine vorba de sex.

22 feb. 2015, 07:56
Sexul si zodiile. Cele mai perverse

SEXUL SI ZODIILE. CELE MAI PERVERSE – BERBEC

Berbecii nu sunt una dintre cele mai perverswe zodii, sustin astrologii. Le place sexul clasic insa au si ei la randul lor preferinte ciudate, ocazional in pat daca partenerul accepta sa se conformeze. Astfel, nativii din Berbec iubesc sa fie putin agresivi si sa isi imobilizeze partenerul sau partenera, cu catuse.

SEXUL SI ZODIILE. CELE MAI PERVERSE – TAUR

Nici Taurii nu sunt in topul celor mai perverse zodii. Prefera o partida de sex de calitate, care sa dureze destul de mult, avand in vedere ca multi dintre nativii acestei zodii ating destul de greu climaxul.

SEXUL SI ZODIILE. CELE MAI PERVERSE – GEMENI

Gemenii pe de alta parte sunt una dintre cele mai perverse zodii. Astfel, adora sa fie in control in timpul sexului si le place sa isi faca partenerul sau partenera sa se simta dominati din toate punctele de vedere. Le place foarte mult sa isi vada partenerul imbracat in costum de latex, cu acces facil catre zonele genitale, le place sa se joace cu biciuri, jucarii sexuale, si catuse.

SEXUL SI ZODIILE. CELE MAI PERVERSE – RAC

Racii sunt si ei destul de perversi. Multi dintre nativii cestei zodii sunt atrasi de BDSM, insa in forme putin agresive. Astfel, le place sa fie legati cu sfoara si “pedepsiti” sexual, insa fara sa fie facuti sa sufere fizic prea tare. Nativii acestei zodii se excita foarte tare cand le este stimulata zona pelviana, cu gura.

SEXUL SI ZODIILE. CELE MAI PERVERSE – LEU

Leii pe de alta parte nu sunt atat de perversi. Avand in vedere ca le place sa detina controlul in viata de zi cu zi, acelasi lucru se intampla si intre asternuturi. Mai precis, le place sa fie cei care domina si rareori duc actul sexual peste limitele normalului. Cand o fac insa, le place sa isi umileasca partenerul, lasandu-l epuizat dupa sex.

SEXUL SI ZODIILE. CELE MAI PERVERSE – FECIOARA

Fecioarele au fetishuri destul de perverse atunci cand vine vorba de sex. Mai precis, nativii acestei zodii iubesc sa se uite la alti oameni care fac sex, in timp ce fac sex. Sunt insa prea pudici pentru a participa la sesiuni de sex in grup, asa ca se excita foarte tare daca in timp ce fac sex ruleaza la TV un film XXX.

Continuarea pe Lyla.ro