Sexul şi zodiile la femei. Ce le place în pat

Horoscop: Ceea ce le place in pat femeilor difera foarte mult de la zodie la zodie, dupa cum susin astrologii. Astfel, fiecare dintre nativele horoscopului are anumite preferinte cand vine vorba despre lucrurile care le pot face sa ating culmile placerii.

25 feb. 2015, 10:54
Sexul şi zodiile la femei. Ce le place în pat

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – BERBEC

Femeile din berbec iubesc sa fie atinse cu varful degetelor in zonele erogene in timpul preludiului. Pentru ele preludiul este foarte inmportant si o partida de sex de neuitat nu poate sa aiba loc fara un preludiu lung si puternic.

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – TAUR

Femeile din Taur iubesc sa fie efectiv luate pe sus in timpul sexului. Adora atunci cand partenerul le sustine intreaga greutate in timpul actului sexual si ating climaxul foarte repede in acele momente.

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – GEMENI

Femeile din Gemeni adora sa schimbe foarte multe pozitii sexuale in timpul sexului. Le place mult diversitatea si leplace sa vada tot ce se intampla. De aceea prefera sa faca sex cu lumina aprinsa.

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – RAC

Femeile din rac iubesc sa le fie facut sex oral, inainte de actul sexual clasic, pentru a avea parte de cel putin un orgasm clitoridian. Pentru ele sexul oral este o dovada a acceptarii intimitatii.

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – LEU

Femeile din Leu adora sa fie ele in control in timpul sexului si sa fie lasate sa fie cat se poate de brutale. De multe ori, simt placere enorma daca au voie sa isi loveasca partenerul, in timpul orgasmului.

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – FECIOARA

Femeile din Fecioara iubesc sa fie lasate sa isi duca partenerul la limita rezistentei. Cu alte cuvinte, pun foarte mult accent pe joaca sexi care are loc in asternuturi, aceste lucruri excitandu-le la maxim.

Citeste continuarea pe Lyla.ro