Sfârşit tragic: O studentă din România a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O studentă din România care lucra în statul american Vermont a fost spulberată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni.

24 sept. 2014, 09:36

Julia Gorda se dusese în oraşul South Burlington, să lucreze printr-un program studenţesc. Avea un job part time la un fast-food şi la o benzinărie şi era foarte apreciată de şefi şi de colegi.

Potrivit anchetatorilor,  tânăra în vârstă de 20 de ani traversa pe culoarea roşie a semaforului, când a fost lovită de maşină. În urma loviturii, tânăra şi-a pierdut viaţa. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Vezi şi HARTA TRECERILOR DE PIETONI PERICULOASE din Bucureşti. Vezi ce zone să eviţi

Tânăra a fost lovită în timp ce traversa o interesecţie aglomerată pe culoarea roşie a semaforului. Şoferul, care conducea cu viteză regulamentară, a spus poliţiei că nu a văzut-o pe tânără.

Şoferul a sunat imediat la ambulanţă. Românca a fost dusă de urgenţă la spital, dar a murit din cauza rănilor. Poliţia a demarat o anchetă, dar este puţin probabil ca şoferul să fie pus sub acuzare.

Familia Iuliei Garda a fost anunţată de tragedie, iar reprezentanţii programului prin care călătorea se vor ocupa de repatrierea trupului neînsufleţit.