Sfârşit tragic pentru o bătrână din Braşov: S-a aruncat de la etajul unu şi a rămas înfiptă într-un gard VIDEO

O femeie din Braşov s-a aruncat de la etajul unu al blocului în care locuia. Femeia de 76 de ani a căzut într-un gard din faţa imobilului şi a murit pe loc.

RomaniaTV.net
19 oct. 2013, 06:09
Sfârşit tragic pentru o bătrână din Braşov: S-a aruncat de la etajul unu şi a rămas înfiptă într-un gard VIDEO

Femeia, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat de la etaj. Nu a avut nicio şansă, pentru că a căzut într-un gard de fier din faţa blocului în care locuia. A murit pe loc, potrivit România TV.

Citeşte şi Ziua SINUCIDERILOR în glasul roţilor de tren: Două tinere şi-au luat viaţa, aruncându-se în faţa locomotivei

O femeie care îşi plimba câinele a văzut cum bătrâna s-a urcat pe geam şi a sărit în gol de la etajul unu. Îngrozită, a sunat la 112. Un echipaj de poliţie şi pompierii au venit imediat. Vecinii spun că femeia primise pensia şi că băuse înainte să se arunce. Ei sunt şocaţi de gestul bătrânii.

Asta mai era, nu era femeie rea. O femeie bună. Liniştită, mai bea câte un pahar. Şi ieri a fost la mine şi a întrebat când vine pensia. A fost şi fiul său, după ce a luat pensia„, a povestit o vecină.

Citeşte şi O asistentă din Iaşi s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10 al blocului

Bătrâna locuia singură. Fiul ei şi soţia acestuia se mutase de curând din apartamentul ei. Cel mai probabil, femeia nu a mai suportat singurătatea şi a decis să-şi pună capăt zilelor. Poliţişti fac cercetări în acest caz.