Sfârşit tragic pentru o româncă din Italia: a fost împuşcată de cinci ori de iubitul ei

O crimă oribilă cutremură Italia. Un român și-a ucis iubita după ce a împuşcat-o de cinci ori. Acesta a fost cel care a sunat la poliţie şi a anunţat crima.

27 oct. 2018, 19:33
Sfârşit tragic pentru o româncă din Italia: a fost împuşcată de cinci ori de iubitul ei

Tragedia s-a petrecut la Roma. Victima este o româncă de doar 23 de ani care a fost pur și simplu executată de fostul său logodnic.

Bărbatul de 36 de ani și-a chemat fosta prietenă pentru o întâlnire prin care urmau să clarifice dacă mai pot fi împreună. Fata a simțit că ceva este în neregulă, iubitul ei apărând însoțit de alte patru persoane. După o perioadă de timp, cei patru au plecat și i-au lăsat pe cei doi români să discute în continuare, scrie stiridiaspora.ro.

Nimic nu anunța ce urma să se petreacă. Conform martorilor, cei doi au discutat liniștiți timp de mai multe minute, dar la un moment dat ceva a mers foarte prost. Bărbatul a scos pistolul și a împușcat-o pe fata de 23 de ani de cinci ori. Aceasta s-a prăbușit inertă la pământ.

Dând dovadă de un sânge rece de necrezut, bărbatul a sunat la poliție și a anunțat crima. El a așteptat sosirea oamenilor legii la fața locului.