Sfârşit tragic pentru un pilot român, emigrat în SUA: A murit după ce s-a prăbuşit cu avionul VIDEO

Un pilot român, emigrat în Statele Unite, a avut parte de un sfârşit tragic. Tânărul de 33 de ani, care era şi instructor de paraşutism, şi-a găsit sfârşitul după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota s-a prăbuşit, potrivit România TV. Românul se căsătorise anul trecut, cu o americancă, pasionată şi ea de zbor, iar nunta lor inedită a ţinut prima pagină a ziarelor.

RomaniaTV.net
05 aug. 2014, 06:34
Sfârşit tragic pentru un pilot român, emigrat în SUA: A murit după ce s-a prăbuşit cu avionul VIDEO

Marius Ivaşcu, de 33 de ani, originar din Oradea, se afla la manşa unui avion uşor, când a lovit vârful unui copac. Aparatul a intrat apoi în picaj şi s-a prăbuşit. Potrivit presei americane, la bordul avionului Cessna 180 se aflau pilotul român şi un mecanic de 61 e ani, Jon Stomski.

Marius Ivaşcu a murit pe loc. Tragedia putea căpăta proporţii uriaşe. Aparatul de zbor era să aterizeze peste o casă.

Autorităţile au pornit o anchetă pentru a afla cum s-a întâmplat tragedia.

Zborul era pasiunea lui Marius încă din adolescenţă. Primul salt cu paraşuta l-a efectuat la 15 ani, iar în 2009 chiar a devenit vicecampion la paraşutism în Statele Unite.

După ce tânărul a ajuns în 2005 în Stalele Unite şi a devenit instructor de paraşutism, acesta şi-a deschis şi o afacere proprie. Aşa a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soţie.

Nunta celor doi, pasionaţi de zbor, a fost una pe măsură. Marius şi Heather, şi ea pilot de meserie, au decis să meargă la propria nuntă într-o manieră spectaculoasă: tânărul a sărit cu paraşuta din elicopterul pilotat de iubita lui.

Răpusă de durere, Heather a scris pe Facebook că nu ştie cum va trăi fără soţul ei, în vreme ce sute de oameni au lăsat mesaje de condoleanţe pe pagina lui Marius, dar şi pe o pagină anume creată în memoria sa.