Sfatul zilei de 23 aprilie 2017. Capricornii trec printr-o tensiune greu de definit. Află ce li se întâmplă celorlalte zodii

Capricornii trec printr-o tensiune greu de definit. Îi macină atât de multe lucruri încât nu știu pe ce cale s-o apuce. Citește sfatul zilei de 23 aprilie 2017 pentru zodia ta.

22 apr. 2017, 10:40
Sfatul zilei de 23 aprilie 2017. Capricornii trec printr-o tensiune greu de definit. Află ce li se întâmplă celorlalte zodii

Sfatul zilei de 23 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Nu-ți fie teamă de repercusiunile vorbelor tale. E bine să fii tranșant din când în când. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Ai nevoie de mai multă amabilitate, de mai multă maleabilitate. Încearcă să dai la o parte toate neplăcerile și să fii mai diplomat. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Reacționezi greșit la anumite complimente pe care ți le fac ceilalți. Ignorarea nu este o soluție în cazul de față. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – Repetiția e mama învățăturii. Nu te panica dacă nu îți ies toate din prima. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Fii la fel de optimist precum ai început săptămâna. Nu lăsa pe nimeni să îți strice starea. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ – Pregătește-te pentru o perioadă frumoasă, plină de clarificări, de surprize plăcute. Numărul norocos al zilei: 1.

Citeşte mai mult în Revista Teo