Sfatul zilei de 27 martie 2017. Taurii trebuie să fie foarte atenţi. Află ce îţi rezervă şi ţie astrele

Citeste sfatul zilei de 27 martie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci. Taurii trebuie sa fie foarte atenti la siretlicurile asa zisilor prieteni.

RomaniaTV.net
26 mart. 2017, 09:10
Sfatul zilei de 27 martie 2017. Taurii trebuie să fie foarte atenţi. Află ce îţi rezervă şi ţie astrele

Sfatul zilei de 27 martie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Mizeaza pe ceea ce stii sa faci indiferent de ce iti spune lumea ca e gresit la atitudinea ta. Nu te lasa intimidat de rautatile specifice locului in care muncesti. Numarul norocos al zilei: 11.

TAUR – Atentie foarte mare la rautatile celor din jurul tau! Unele persoane doar se dau prietene, altele o fac pe bune. Numarul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Nu lasa in seama celorlalti atributiile de care stii sa te ocupi cel mai bine. Nu te arunca in fata unor compromisuri doar de dragul de a-ti lua de pe umeri anumite sarcini. Numarul norocos al zilei: 7.

RAC – E o zi splendida pentru tine din toate punctele de vedere. Profita din plin de ea si bucura-te de momentele placute pe care ti le ofera viata. Numarul norocos al zilei: 1.

LEU – Iata ca rasare soarele si pe strada ta. Aduna-ti energia si mergi mai departe, indiferent de vestile neplacute primite in ultimele zile. Numarul norocos al zilei: 8.

FECIOARA – Te bucura foarte tare sa vezi ca in jurul tau mai exista persoane care gandesc la fel ca tine. Tine-i aproape si profita de experienta lor de viata. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeşte mai mult în Revista Teo