Sfaturi naturale pentru o frumuseţe fabuloasă a pielii

Mama Natură oferă tot ceea ce avem nevoie pentru aproape orice problemă a pielii, învăţându-ne să folosim o serie de ingrediente naturale pentru a ne răsfăţa pielea chiar la domiciliu.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 05:55
Sfaturi naturale pentru o frumuseţe fabuloasă a pielii

Este absolut infricosator cum, in zilele noastre, factorii externi pot lasa, frecvent, o amprenta negativa asupra pielii. Daca doresti ca aspectul pielii tale sa fie tanar si radiant pentru cat mai multa vreme, asigura-te ca vei avea grija in mod corespunzator de ea.

Majoritatea produselor cosmetice contin ingrediente chimice care produc mai mult rau decat bine, iar produsele ecologice de ingrijire a pielii sunt greu de gasit si destul de costisitoare. Iata cateva sfaturi de rutina privind ingrijirea pielii, care-ti vor proteja bugetul si iti vor oferi o frumusete naturala, datorita ingredientelor naturale pe care natura ni le pune la dispozitie.

-Sucul de patrunjel amestecat in parti egale cu sucul de lamaie, portocale sau coacaze negre poate avea un impact deosebit de favorabil asupra pielii tale. Atunci cand se aplica in amestec cu crema pe care o folosesti ajuta la reducerea petelor pigmentate si a pistruilor de pe fata. Daca, totusi, nu ai astfel de probleme, sucul de patrunjel aplicat pe un ten curat poate ajuta la diminuarea focarelor de acnee.

-Anumite uleiuri pot face minuni cu pielea ta, asa ca in loc sa cheltui bani pe creme scumpe, foloseste ulei de nuca de cocos, migdale si din germeni de grau care hidrateaza pielea si ii mentine frumusetea si sanatatea. Aplica doar cateva picaturi si raspandeste-le pe piele, apoi sterge excesul de ulei cu un servetel curat.

-Aloe poate fi, precum lavanda, o binecuvantare pentru eczeme si diverse mancarimi ale pielii, intrucat calmeaza aceasta senzatie extrem de neplacuta. Aceste ingrediente au proprietati antibacteriene si calmante, fara a deshidrata pielea.

Continuarea pe Lyla.ro.