Sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă în funcţie de zodie

Alimentaţie sănătoasă în funcţie de zodie: Cum obezitatea şi bolile cardiovasculare sunt în floare, stilul de viaţă sănătos este mai mult decât o necesitate. Astrologii au întocmit o lista cu punctele forte şi slăbiciunile fiecărei zodii în parte, astfel încât nativii să facă cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte alimentaţia sănătoasă. Însă, înainte de a face orice modificare majoră în dieta ta, cere sfatul medicului.

08 dec. 2017, 21:36
Sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă în funcţie de zodie

Iata cateva sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa in functie de zodie.

Berbec

Esti tot timpul pe fuga si deseori sari peste mese sau mananci ceva de la fast-food in graba. Ca sa scapi de aceasta problema, tine intotdeauna la indemana o punguta cu alimente sanatoase (nuci, seminte sau fructe) care sa-ti stimuleze sistemul imunitar. Berbecii mai au nevoie si de proteine, insa cele de la fast food nu sunt o solutie. In schimb, carnea organica de pui sau de vita si somonul salbatic sunt alegeri excelente.

Taur

Taurii nu pot rezista poftei de dulciuri. In locul unei prajituri, ei pot opta, insa pentru o mana de zmeura proaspata sau o felie de ananas. Acestea au proprietati antiinflamatorii si contribuie la o digestie buna. Sosurile grase din salate pot fi inlocuite cu suc de lamaie si ulei de masline extravirgin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.