Shannen Doherty, actriţa Brenda din Beverly Hills, de nerecunoscut. Cum arată vedeta care luptă cu cancerul FOTO

Actriţa în vârstă de 45 de ani, diagnosticată cu cancer de sân în 2015, a ieşit la cumpărături după ce a terminat chimioterapia.

12 dec. 2016, 09:47

Shannen Doherty continuă lupta cu cancerul, dar nu lasă teribila boală să o îndepărteze de o viaţă normală, scrie eva.ro. De la începutul acestei grele încercări, ea a continuat să comunice pe reţelele de socializare şi, atât cât i-a permis tratamentul, a ieşit pe stradă, indiferent de cât de mult s-a schimbat.

Citeşte şi Brenda din Beverly Hills, imagine cutremurătoare de pe patul de spital. Actriţa a început radioterapia FOTO

Săptămâna trecută, vedeta din „Beverly Hills 90210” a mers singură la cumpărături în Malibu. Într-o ţinută casual, cu colanţi gri, tricou alb, pulover bleumarin şi un cardigan gri, şi încălţată cu pantofi sport, Shannen era mult schimbată după chimioterapia pe care a terminat-o. Ea purta ochelari de soare, dar şi-a lăsat capul descoperit, lăsând la vedere părul foarte scurt care a început să-i crească după chimioterapie.

Shannen a împins căruciorul cu cumpărături cu o singură mână, apoi şi-a pus lucrurile în portbagajul maşinii şi a plecat spre casă, relatează cotidianul britanic Daily Mail, care a publicat mai multe fotografii cu actriţa americană.

Actualmente, vedeta în vârstă de 45 de ani, diagnosticată anul trecut cu cancer de sân, face radioterapie şi pare să suporte bine această etapă.

Citeşte şi Cum arată Brenda din Beverly Hills după chimioterapie. „Cel mai înspăimântător e…”

Tot săptămâna trecută, Shannen le-a prezentat celor 786.000 de urmăritori de pe Instagram echipa medicală care se ocupă de ea pentru radioterapie. „Încă o zi de radiaţii. Faceţi cunoştinţă cu Anna şi Vince, doi membri ai echipei de radioterapie. Au făcut un mare efort să vorbească cu mine şi să-mi arate ce se întâmplă în timpul acestui proces ca să nu mă simt lipsită de control”, a scris ea. „Să nu fii niciodată prea timid ca să vorbeşti sau să ceri ce ai nevoie în timpul acestui proces. Nimic nu-i uşor, dar o echipă bună poate face să fie mai uşor.”