Sharon Stone a suferit un ATAC CEREBRAL

A văzut din nou moartea cu ochii! Sharon Stone a suferit un nou atac vascular cerebral în timp ce se afla în Brazilia, la începutul lunii. Dezvăluirea a fost făcută ieri de revista "National Enquirer".

25 apr. 2014, 06:23
Sharon Stone a suferit un ATAC CEREBRAL

Sharon Stone (56 de ani), bine cunoscută din filmul „Basic Instinct”, a trebuit să fie internată de urgenţă într-o duminică, după-amiază, în spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde se afla în vizită în scopuri umanitare. Vedeta a suferit dureri puternice în piept, dificultate în respiraţie şi palpitaţii, ameţeală şi nu-şi putea ţine echilibrul. A fost dusă pe braţe la ambulanţa chemată de unul dintre membrii asociaţiei AmfAR, care o invitase în Brazilia. Medicii au reuşit s-o stabilizeze după două zile de terapie intensivă, actriţa fiind ulterior tratată acasă la unul dintre prietenii ei din Sao Paulo, scrie Click.

Sharon Stone, internată de urgenţă într-un spital din Sao Paolo

Sharon a fost foarte speriată că ar fi putut suferi din nou o hemoragie cerebrală ca în 2001. Prietenii spun însă că incidentul ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru actriţă, care nu duce o viaţă prudentă. Diabetică şi dependentă de insulină, ea este în pericol să-şi piardă viaţa în orice moment, fiindcă se oboseşte şi nu ţine cont de recomandările medicilor. Vedeta a mai suferit o comoţie cerebrală în decembrie 2012 pe platoul de filmare.