SHOW EROTIC în faţa elevilor. O dansatoare din Neamţ a renunţat complet la haine VIDEO interzis minorilor

Show interzis minorilor! Este anchetă în judeţul Neamţ, după ce o dansatoare s-a dezbrăcat complet în faţa unor elevi! Imaginile nu mai au nevoie de niciun fel de comentariu!  

RomaniaTV.net
18 mai 2018, 19:43
SHOW EROTIC în faţa elevilor. O dansatoare din Neamţ a renunţat complet la haine VIDEO interzis minorilor

Show-ul erotic a avut loc într-un club din Bicaz, acolo unde a fost organizată o petrecere la care participau şi elevi de liceu. Îmbrăcată iniţial în poliţistă, până la finalul petrecerii, tânăra a rămas fără haine. După ce imaginile au apărut pe Facebook și au devenit virale în toată țara, poliţiştii s-au autosesizat.

“La data de 17 mai, polițiștii Secției 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 mai, în incinta unui local frecventat de tineri, din Tarcău, au fost desfășurate acte de exhibiționism și s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto și video apărute în mass-media. Întrucît faptele menționate s-au petrecut într-un spațiu public, polițiștii au demarat cercetările asupra organizatorului localului, un tînăr de 21 de ani, din Bicaz. Cercetările sînt continuate sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîângă Judecătoria Bicaz, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ