Un motociclist a provocat un accident şi şi-a abandonat prietena rănită. Tânărul era DROGAT şi nu avea permis

Un motociclist a pierdut controlul motorului si s-a izbit violent de remorca unui camion, în Timiş. După impact, tânărul şi-a lăsat prietena întinsă pe şosea şi a dispărut de la locul accidentului!

RomaniaTV.net
26 apr. 2017, 05:44
Un motociclist a provocat un accident şi şi-a abandonat prietena rănită. Tânărul era DROGAT şi nu avea permis

UPDATE: Tânărul de 27 de ani implicat în accidentul de marți din Calea Lugojului din Timișoara a fost reținut pentru 24 de ore. El s-a urcat pe motocicletă, deși nu avea permis și era sub influența drogurilor, spun polițiștii. Mai mult, a și fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs pe soseaua Timisoara – Lugoj. Barbatul si prietena lui se indreptau cu motocicleta spre Timisoara, dar aproape de intrarea in oras tanarul a pierdut controlul motorului si s-a izbit violent de remorca unui camion. In urma impactului, fata a fost ranita, iar motociclistul, in loc sa-i acorde primul ajutor, a fugit pe campul din vecinatate sub ochii uluiti ai soferilor aflati in acel moment in trafic. Acestia din urma au sunat la 112, iar fata a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Timisoara, avand picioarele rupte si fracturi costale.

Politistii au incercat sa dea de urma fugarului, dar in zadar. Dupa doua ore de la producerea accidentului, motociclistul si-a facut aparitia la sediul Politiei Rutiere insotit de un avocat.

Agentii l-au supus pe tanar unor teste care au scos la iveala faptul a motociclistul nu bause, insa se pare ca acesta consumase droguri. Aparatul oamenilor legii a indicat valori pozitive la THC, substanta activa continuta de marijuana si cannabis. Barbatul se va alege dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor psihotrope si fuga de la locul accidentului.