Şi-a cheltuit banii de FACULTATE pe OPERAŢII ESTETICE: Cine are nevoie de cărţi cu un corp ca asta? FOTO

O tânără din Marea Britanie şi-a cheltuit toţi banii pe care îi împrumutaseră pentru a-şi plăti facultatea pe operaţii estetice. Tânăra spune că îşi doreşte să devină model şi avea nevoie de aceste intervenţii chirurgicale.

18 iun. 2014, 17:52

Katerina Christodoulou, o studentă de 21 de ani, din Loughborough, Leicestershire, a realizat rapid că o investiţie în propriul corp este mai importantă decât o investiţie în educaţie, astfel că şi-a folosit cei 10.000 de lire primiţi pentru a-şi plăti studiile pe mai multe operaţii estetice, printre care implanturi mamare şi liposucţie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Drama unei femei cu IMPLANTURI MAMARE: Sânii mi-au EXPLODAT şi SILICONUL a început să se scurgă în corp FOTO

Astfel, în timp ce părinţii i-au plătit toate cele necesare pentru a ajunge la facultate, ea a preferat să investească împrumutul oferit de facultate pentru a-şi îndeplini visul de a deveni model. Mai mult, iubitul ei i-a făcut cadou o operaţie de mărire a sânilor, tânăra considerând că erau prea mici şi inegali. În acelaşi timp, ea vrea să îşi modifice şi nasul, însă cu banii câştigaţi din modelling.

Citeşte şi Cum a reuşit o BLONDĂ cu SÂNII MARI să scape de ÎNCHISOARE. Vezi ce a declarat în faţa JUDECĂTORILOR

Puteam să îmi consum banii din împrumut pe studii, dar am fost norocoasă să am o familie care m-a susţinut şi mi-a dat toţi banii de care aveam nevoie pentru a cumpăra cărţi şi să am o viaţă socială activă. Acum sunt de o sută de ori mai increzătoare în forţele mele după operaţii„, a declarat Katerina.