Şi-a înjunghiat victima de cinci ori. Detalii şocante din ancheta campionului criminal

Jozsef Zsolt Feher, component al lotului olimpic de taekwondo, are numai 18 ani şi riscă ani grei de puşcărie, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, duminică noapte.

16 iul. 2015, 07:48
Şi-a înjunghiat victima de cinci ori. Detalii şocante din ancheta campionului criminal

Vestea că Zsolt Feher, campion mondial la taekwondo la Clubul Sportiv Steaua Bucureşti, este acuzat de crimă, i-a şocat pe cei care i-au fost alături în ulimii ani. Plecat de mic din localitatea natală Sovata, sportivul s-a mutat în Capitală cu gândul să devină mare campion. A reprezentat România la multe competiţii şi a reuşit să urce pe podium. Cariera lui, din păcate, a luat sfârşit după ce duminică noapte a înjunghiat mortal un bărbat în localitatea harghiteană Ocna de Sus.

Potrivit spynews.ro, în faţa anchetatorilor, campionul nu a vrut să dea niciun fel de detaliu despre ce s-a întâmplat în noaptea fatidică, cu toate că el este singurul care ar putea să mai facă lumină. „Din primele cercetări nu s-a putut stabili mobilul crimei. Cert este că atât agresorul, cât şi victima, au petrecut câteva ore în barul în faţa căruia s-a întâmplat tragedia, fiecare cu prietenii lor. Tânărul acuzat de crimă era cu tatăl lui şi alte persoane şi se pare, au avut ceva discuţii cu victima şi amicii lui.

Citeşte şi Sportivul criminal de la Steaua a confundat victima. A crezut că l-a ucis pe amantul mamei sale

La plecare au chemat un taxi care urma să-i ducă înapoi la Sovata, însă agresorul s-a întors să-şi recupereze hanoracul pe care îl uitase în bar. Bătaia a început la ieşire. Şi victima, dar şi agresorul consumaseră alcool, însă nu atât de mult încât să fie inconştienţi. De când a fost reţinut şi până în prezent, sportivul nu a vrut să dea nicio declaraţie. Necropsia cadavrului a arătat că victima a fost înjunghiată de cinci ori, cu un briceag pe care îl avea asupra lui. Cauza morţii a fost hemoragia intensă externă, mai exact, a rămas fără sânge…„, au dezvăluit surse din cadrul anchetei.

Citeşte şi Un sportiv de la Steaua a comis o crimă oribilă, în plină stradă. Era supărat că picat la BAC VIDEO

La rândul său, avocatul sportivului a spus: „Este în stare de şoc! A fost o hotărâre de comun acord luată cu el şi familia lui să nu declare nimic. Am făcut contestaţie şi aşteptăm să se judece„.