Şi-a întins pasta de dinţi pe nas. Ceva extraordinar s-a întâmplat imediat după

Produsele de înfrumuseţare sunt de multe ori scumpe şi nici nu par întotdeauna să fie de ajutor. De aceea, e bine să ne obişnuim să folosim ceea ce avem la îndemână prin casa. Spre exemplu, ştiai că poţi elimina punctele negre de pe fata cu pasta de dinţi?

08 feb. 2016, 11:37
Şi-a întins pasta de dinţi pe nas. Ceva extraordinar s-a întâmplat imediat după

Ei bine, din tutorialul care urmeaza vei afla ceea ce ai de facut. In primul rand, trebuie sa nu ai pic de machiaj pe chip. E bine sa apelezi la aceasta solutie dimineata la prima ora, dupa ce te-ai trezit. Imbiba o batista in apa calda si aplic-o pe locul cu probleme: nas, barbie, frunte. In felul acesta porii se vor deschide si va fi mai usor sa indepartezi punctele negre.

Amersteca apoi pe o farfurioara o ligurita de bicarbonat pentru prajituri cu o lingurita de pasta de dinti alba, fara coloranti. Pune si cateva picaturi de apa, apoi amesteca bine pana obtii o pasta.

Cu ajutorul unei periute de dinti aplica prin miscari circulare aceasta pasta, avand grija sa freci usor ca printr-un masaj locul cu probleme. Curata apoi cu apa calduta.

Vezi video pe ele.ro