Şi-a învăţat lecţia într-un mod DUREROS. De ce nu este indicat să inviţi un URS la GRĂTAR

Un bărbat din America a fost sfâşiat de un urs după ce i-a oferit acestuia carne friptă în timp ce se afla la un grătar în pădure. Mai mult, el riscă să fie amendat deoarece a hrănit animalele sălbatice. Frapant este faptul că victima se afla în stare de ebrietate în momentul incidentului.

20 iun. 2013, 13:49

Bărbatul din Alaska a crezut că hrănirea unui urs cu carne friptă este o idee bună. Cu toate că a încercat să fie darnic, el a ajuns în spital, după ce animalul a vrut să îl transforme într-o porţie de mâncare, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un bărbat, SFÂŞIAT de tigru la Grădina Zoologică din Braşov

Inconştienţa turistului pare să nu aibă limite, mai ales după ce s-a descoperit că el se afla în stare de ebrietate. Tânărul poate fi acuzat de faptul că a hrănit animalele sălbatice, lucru care este interzis prin lege. Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-o rezervaţie naturală.

Victima se afla la un picnic, în cursul zilei de sâmbătă, când s-a decis să se plimbe cu bicicleta. Pe drum, el a întâlnit un urs brun, căruia i-a aruncat o bucată de carne gătită. După ce fiara a mâncat-o, în momentul în care a primit a doua bucată, ursul s-a năpustit asupra omului, atacându-l în repetate rânduri.

Citeşte şi Bărbat, BĂTUT CU PARUL de nevasta infidelă: Era beată, m-a luat la bătaie, m-a muşcat

El a fost găsit de pădurari în timp ce îşi curăţa rănile provocate de urs la locul de campare, având răni adânci pe faţă şi spate. Potrivit autorităţilor, animalul nu prezintă un pericol pentru restul turiştilor, comportamentul agresiv fiind provocat de turistul inconştient.