Şi-a invitat PĂRINŢII la masă, i-a UCIS şi i-a MÂNCAT. Motivul CANIBALULUI este AIURITOR GALERIE FOTO

Chau Hoi-Leung, un chinez în vârstă de 30 de ani, şi-a ucis părinţii după un scenariu ca-n filmele horror, pentru că ei nu mai puteau să îi finanţeze stilul de viaţă luxos cu care se învăţase.

07 aug. 2014, 21:03

Fiul canibal şi-a invitat părinţii la cină, într-o seară. Chau Hoi-Leung se simţea hărţuit de părinţii săi, care îi puseseră în vedere să îşi găsească un loc de muncă, pentru că nu mai putea să îl întreţină la nivelul pretenţiilor pe care le avea.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani le-a reproşat părinţilor lui că îl abandonează. Împreună cu un alt prieten, Chau a pus la cale un plan criminal, cu trei luni înainte de a-l pune în practică. Astfel, ei şi-au procurat, cuţite de măcelărie şi două frigidere mari, precum şi cuptoare cu microunde şi un aparat de preparat orezul, scrie mirror.co.uk.

În ziua stabilită, Chau i-a invitat la cină pe tatăl său, Chau Wing-Ki, de 65 de ani şi pe Siu Yuet-Yee, de 62 de ani. După ce părinţii săi au venit bucuroşi de invitaţia fiului lor în apartamentul său din Hong Kong, el şi prietenul lui i-au ucis pe amândoi şi i-au tranşat, băgându-i apoi în frigider. Bucăţile care nu au mai încăput în frigidere au fost puse la păstrat în sare şi apoi stocate în cutii speciale pentru păstrarea alimentelor.

Imediat după ce au comis dublul măcel, cei doi criminali şi-au păstrat câteva bucăţi de carne „proaspătă”, pe care le-au fript şi le-au mâncat cu orez. 

Crima a fost descoperită repede, părinţii lui Chau fiind daţi dispăruţi de către rudele lor. La început, criminalii au negat acuzaţiile, iar fiul care îi ucisese, a încercat să îi mintă pe poliţişti, spunându-le că părinţii lui au plecat în China, în vizită la nişte rude.

Dar poliţiştii au făcut percheziţie în apartament şi au descoperit cele două capete tăiate ale părinţilor suspectului chiar în congelator, iar pe podea se vedeau încă urme de sânge. Au dat apoi şi de celelate părţi din corpurilor celor doi.

În final, după ce criminalii au fost arestaţi, fiul care şi-a ucis părinţii  şi-a recunoscut fapta. Procesul este încă la început, iar verdictul ar putea fi unul foarte dur pentru faptele lor.