Şi-a lăsat copilul să moară, în timp ce îşi dădea mesaje DEOCHEATE cu mai multe femei. Ce s-a întâmplat cu tatăl inconştient

Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce şi-a lăsat fiul să moară pentru că era prea ocupat să îşi dea mesaje deocheate cu mai multe femei. Tatăl inconştient a încercat să scape de pedeapsă invocând faptul că a uitat să lase copilul la grădiniţă în drum spre serviciu şi nu a realizat că micuţul era în maşină, în scaunul special, în momentul în care a coborât pentru a merge la birou.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 10:10

Un tată a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a lăsat fiul să moară sufocat în maşină din neatenţie. Asta pentru că era prea ocupat să facă schimb de mesaje cu tentă sexuală nu cu una, ci cu 6 femei în acelaşi timp.

Justin Ross Harris, în vârstă de 36 de ani, a plecat la serviciu şi trebuia să-şi lase fiul la grădiniţă, însă pe drum atenţia i-a fost deturnată de mesajele deocheate pe care şi le dădea cu mai multe femei. Bărbatul a uitat să-l lase pe micuţul Cooper la grădiniţă şi, mai mult de atât, a uitat complet că acesta era în maşină. Aşa că l-a încuiat în autoturism şi a mers în biroul în care trebuia să-şi facă treaba. Nici asta nu a făcut, ci a continuat schimbul de mesaje erotice, iar în tot acest timp fiul lui se sufoca în maşină şi murea în chinuri groaznice.

Justin Ross Harris şi fiul lui, Cooper

Tragedia s-a petrecut pe 18 iunie 2014, iar bărbatul a ajuns în faţa judecătorilor. Procesul său s-a încheiat abia acum, iar în apărarea sa bărbatul a afirmat că pur şi simplu nu a realizat că l-a lăsat pe copil legat în scaunul de maşină. Scuza tatălui inconştient nu i-a adus clemenţă din partea judecătorilor, care l-au găsit vinovat pentru omor, cruzime faţă de copii şi exploatare sexuală a minorilor, în condiţiile în care un detectiv a stabilit că una dintre femeile cu care Justin îşi dădea mesaje cu tentă sexuală avea doar 17 ani.