Şi-a scos la vânzare scroafa cu cei 9 purcei în schimbul unui telefon de ultimă generaţie

Ce n-ar face românul pentru un smartphone. Un bărbat din Gorj şi-a scos la vanzare scroafa cu cei 9 purcei în schimbul unui telefon de ultimă generaţie. A pus anunţul pe internet, însă dacă nimeni nu va fi de acord cu tranzacţia, se mulţumeşte şi cu două camioane cu lemne.

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 07:26
Şi-a scos la vânzare scroafa cu cei 9 purcei în schimbul unui telefon de ultimă generaţie

Un bărbat din Gorj îşi doreşte atât de mult un telefon deştept încât şi-a scos la vânzare purceaua şi cei 9 purceluşi. Pentru ca tranzacţia să fie cât mai credibilă, el a postat şi două fotografii. În anunţ, omul spune că vrea să facă un schimb. El vrea să dea porcii la schimb pe un Iphone5 sau 2 rabe de lemne.

Nu este un caz singular. Un alt bărbat din Vâlcea şi-a pus la vânzare porcul de 200 de kg din gospodărie pentru care vrea la schimb un smartphone, însă cel care acceptă acest târg trebuie să plătească şi o diferenţă în bani. Internetul este plin de anunţuri care mai de care mai ciudate.

În preajma sărbătorilor sunt multe persoane care sunt dispuse să dea orice pentru a primi un porc. Aşa au apărut zeci de anunţuri în care oamenii îşi pun la vânzare autoturismul, laptopurile, telefoanele, mobila sau damigene de pălincă pentru un porc.