Şi-a stropit fosta iubită cu benzină şi i-a dat foc. Ce se întâmplă acum cu bărbatul

Un bărbat din Constanţa a fost arestat preventiv, luni, după ce i-a dat foc fostei concubine. Victima a suferit arsuri pe aproape jumătate din corp.

RomaniaTV.net
24 iul. 2017, 15:35
Şi-a stropit fosta iubită cu benzină şi i-a dat foc. Ce se întâmplă acum cu bărbatul

Tribunalul Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă înaintată de procurori în cazul unui bărbat care a stropit-o cu benzină pe fosta concubină şi i-a dat apoi foc, femeia suferind arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Potrivit unui comunicat de luni al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în 22 iulie a început urmărirea penală împotriva lui Niculae Nichifor, din satul Ciocârlia, judeţul Constanţa, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Anchetatorii au stabilit că în 21 iulie, în urma unui conflict cu fosta sa concubină, Niculae Nechifor a stropit-o cu benzină pe femeie şi apoi i-a dat foc.

Victima a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Bărbatul a fost prezentat în 23 iulie Tribunalului Constanţa pentru a fi arestat preventiv, instanţa admiţând propunerea. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 48 de ore de la pronunţare.