Şi-a ţinut copilul în braţe doar pentru a-şi lua ADIO. Povestea unei mame care a dus sarcina la capăt pentru a dona organele pruncului

Povestea unei familii din SUA a emoționat întreaga lume. În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că bebelușul ei nu se dezvoltă corespunzător. Ea și soțul ei au decis însă să ducă sarcina la capăt, pentru ca organele să fie donate, relatează The Telegraph.

RomaniaTV.net
01 mai 2017, 12:30
Şi-a ţinut copilul în braţe doar pentru a-şi lua ADIO. Povestea unei mame care a dus sarcina la capăt pentru a dona organele pruncului

În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că fătul suferă de anencefalie, o condiție care împiedică dezvoltarea normală a creierului și a oaselor craniului. Ea a decis să ducă sarcina la capăt, pentru a ajuta alte familii, scrie libertatea.ro. 

“În cel mai dureros moment al vieții sale, când a aflat că bebelușul o să moară, a durat mai puțin de un minut să se gândească la ceilalți și la cum poate să ajute”, scria soțul lui Keri Young, pe o rețea de socializare, după ce tânăra mamă a decis să ducă sarcina la capăt.

Acum, tânăra mamă din Oklahoma a născut. Momentul dureros a fost suprins într-o fotografie. În poză apar soții Young, alături de băiatul lor de câțiva ani, dar și alături de micuța Eva, care a murit la scurt timp după naștere.

“I-am spus bună și adio iubitei noastre Eva”, a scris pe o rețea de socializare soțul lui Keri Young. Sute de oameni i-au lăudat pentru curajul de care au dat dovadă.

Ulterior, într-o postare pe blocul său, bărbatul a povestit momentele sfâșietoare prin care a trecut. „Ne-am pregătit luni de zile pentru moarte fetiței noastre… însă nu am fost pregătiți”, a scris bărbatul despre clipele în care el și soția sa și-au luat la revedere de la micuța Eva.