TRAGEDIE în ziua alegerilor. Şi-a ucis cel mai bun prieten din cauza votului

O crimă şocantă a zguduit oraşul Feteşti, duminică seară, în ziua alegerilor prezidenţiale. Un bătrân şi-a ucis cel mai bun prieten din pasiune... politică. Octogenarii se cinsteau după vot, când unul dintre ei l-a întrebat pe celălalt cu cine a votat. Răspunsul l-a enervat atât de tare pe unul dintre ei, încât l-a lovit pe amicul său cu un topor. Omul a murit la spital.

RomaniaTV.net
03 nov. 2014, 02:55
TRAGEDIE în ziua alegerilor. Şi-a ucis cel mai bun prieten din cauza votului

Bătrânul de 84 de ani şi-a invitat prietenul să bea un pahar după vot. Evident, subiectele de discuţie s-au învârtit în jurul alegerilor prezidenţiale, iar când oaspetele a mărturisit că a votat cu un alt candidat decât prietenul său, acesta din urmă şi-a ieşit din minţi, a pus mâna pe un topor şi l-a lovit pe celălalt bărbat de mai multe ori. Apoi, pentru că nu se calmase după ce aflase că prietenul său nu îi împărtăşea opţiunile politice, l-a târât afară şi l-a lăsat să moară lângă un gard.

Victima a fost găsită de un trecător, care a sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat la spital. Totuşi, rănile multiple la cap şi la gât, precum şi fractura cervicală care îi fusese provocată cu o lovitură de topor i-au fost fatale, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viaţa.

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că bătrânii erau prieteni de-o viaţă. Agresorul a fost reţinut.