Şi cel de-al doilea rănit în accidentul de luni, de pe DN 1, a murit. Bilanţul a ajuns la cinci morţi

Cetăţeanul sirian rănit grav în accidentul rutier de luni, de pe DN 1, între localităţile clujene Huedin şi Poieni, a murit, joi, la clinica din Cluj-Napoca unde fusese internat şi operat, el fiind cel de-al doilea rănit care îşi pierde viaţa, astfel că bilanţul accidentului a ajuns la cinci morţi.

09 ian. 2014, 18:07
Şi cel de-al doilea rănit în accidentul de luni, de pe DN 1, a murit. Bilanţul a ajuns la cinci morţi

Directorul de îngrjiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a declarat că un cetăţean sirian, în vârstă de 43 de ani, care fusese rănit grav în accidentul produs, luni, între Huedin şi Poieni, a murit, joi după-amiază, la Clinica de Chirurgie nr. I din Cluj-Napoca, unde fusese internat şi operat, relatează Mediafax.

Accidentul s-a produs, luni după-amiază, pe DN 1 (E 60), între localităţile clujene Huedin şi Poieni, după ce un autoturism de teren a intrat pe contrasens, într-o curbă periculoasă, şi s-a izbit de un autocar.

În urma impactului, trei persoane au murit şi alte două erau rănite grav, toate victimele fiind pasageri ai maşinii de teren.

Ulterior, unul din cei doi răniţi, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit la UPU, unde a fost adus de o ambulanţă SMURD. El suferise un stop cardio-respirator în ambulanţă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, fără rezultat însă, fiind declarat decesul.

Celălalt rănit era cetăţeanul sirian de 43 de ani, care a fost operat la Clinica de Chirurgie nr. I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj şi care a murit joi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Vornicu, spunea că autocarul implicat în accident se îndrepta dinspre Oradea spre Cluj-Napoca şi era unul care efectua curse de persoane în străinătate, dar nu transporta pasageri în momentul accidentului.

Circulaţia rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri, în urma accidentului, traficul revenind la normal după aproximativ trei ore.