Şi deputaţii plâng. Un parlamentar din Moldova a IZBUCNIT în lacrimi din cauza NEVESTEI VIDEO

În Parlamentul Republicii Moldova a avut loc un incident care pe parlamentarii noştri i-ar face să se tăvălească pe jos de râs. Unui deputat i s-a reproşat că a lipsit două zile de la muncă pentru a merge în concediu cu nevasta, iar acesta a izbucnit în lacrimi la o conferinţă de presă necăjit nevoie mare că soţiei nu i-a priit şederea în scurta vacanţă din cauza scandalului public.

30 iul. 2014, 07:12
Şi deputaţii plâng. Un parlamentar din Moldova a IZBUCNIT în lacrimi din cauza NEVESTEI VIDEO

Deputatul Veaceslav Ioniţă (Partidul Liberal-Democrat) s-a gândit să-i facă o bucurie soţiei la aniversarea a 10 ani de viaţă conjugală şi să o ducă într-o scurtă vacanţă. Spre deosebire de parlamentarii români de la Bucureşti care pleacă în vacanţă când vor, stau cât vor şi nu neapărat cu nevestele, Ioniţă şi-a ales cu grijă programul astfel încât să nu lipsească de la şedinţele Parlamentului.

Numai că o sesiune extraordinară a fost convocată pentru perioada în care Ioniţă s-a gândit să mai reducă din deficitul de romantism resimţit de nevastă după o decadă de convieţuire. Din motive ce ar rămâne de neînţeles pentru un parlamentar român, în Moldova s-a lăsat cu scandal că deputatul Ioniţă a găsit mai mare defătare în braţele nevestei decât pe băncile Legislativului.

La întoarcere, Veaceslav Ioniţă a susţinut o conferinţă de presă în care să se disculpe însă la un moment dat l-au lăsat nervii şi cu vocea tremurândă şi-a vărsat necazul printre lacrimi. Deşi nu este clar pe cine: pe lumea cea rea sau pe nevasta ingrată. Iată confesiunea deputatului PLD: „Vreau să-mi cer iertare de la soţia mea. Am vrut să-i fac un cadou de 10 ani. Nu s-o primit. Ea întotdeauna mi-a spus că eu nu sunt romantic, că nu ştiu să iubesc, cu toate că toată lumea ştie că eu o iubesc. Of, şi am vrut şi eu, la zece ani, să fiu romantic. Prima dată i-am dat un buchet de flori. Prima dată am vrut să-i ofer o călătorie de două zile. Numai ca ea acum plânge şi nu este bucuroasă de acea călătorie. Nu am vrut aşa să iasă, dar aşa a ieşit (…) Măcar ştie toată lumea că ne-am căsătorit şi am 10 ani de la căsătorie. Ea încă nu apreciază chestiunea asta, dar sper să aprecieze.”

Dintr-o postare pe Facebook a soţiei Irina reiese că până şi nevestele parlamentarilor de la Chişinău sunt preocupate de bunul mers al instituţiei la care lucrează soţii lor. „Pentru toți prietenii și neprietenii, binevoitorii și răuvoitorii vremurilor noastre: Mica călătorie legată de ocazia aniversării a 10 ani de căsătorie a fost organizată din timp (biletele achitate), reieșind din faptul că ședința din 18 iulie era planificată ca ultima din această sesiune parlamentară. Am planificat-o pe 3 zile de sîmbătă pînă marţi, pentru orice eventualitate în care întîmplător ar fi trebuit să mai aibă loc vreo şedinţa săptămîna următoare (i.e. joi sau vineri aşa cum are loc de obicei).
Veaceslav a fost întrebat de cîteva ori cît timp nu va fi, şi el a spus ca va lipsi o zi şi jumătate (…) E uşor de aruncat cu pietre, bine că este în cine… Acum că s-a găsit vinovatul pentru toate relele din ţara asta, toţi pot dormi liniştit„, a scris Irina Ioniţă.