Şi Elena Udrea vrea să se apuce de agricultură: Nu ştiu dacă să pun grâu sau porumb

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că intenţionează şi ea să se apuce de agricultură, existând însă şi posibilitatea unei investiţii în turismul balnear.

13 nov. 2013, 21:39
Şi Elena Udrea vrea să se apuce de agricultură: Nu ştiu dacă să pun grâu sau porumb

„Eu vreau să fac agricultură. Mă autodenunţ. Să facă şi pentru mine o comisie de anchetă. Eu am găsit teren cu 3100 de euro pe hectar. Ioana Băsescu a dat mult, dar probabil că a dat atâta pentru că e teren comasat. Aud asta la ţară: ţăranii abia aşteaptă deschiderea pieţelor către persoanele fizice străine. Guvernul Ponta nu face nimic pentru agricultură şi turism. Dar vine şi o atacă pe fata preşedintelui pentru că a luat un credit cu dobânzi fantastice pe 30 de ani. Eu aş da-o exemplu pe Ioana Băsescu”, a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV, în legătură cu discuţiile legate de terenul agricol pe care fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, l-a cumpărat în judeţul Călăraşi.

Udrea l-a luat pe post de sfătuitor tot pe consilierul prezidenţiale Adrian Rădulescu.

„Eu am spus de mult, vreau să fac agricultură ecologică. Şi eu am vorbit cu consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu ce se va întâmpla cu agricultura românească anul viitor. Am vorbit şi la Neamţ acolo unde sunt parlamentar. Nu ştiu dacă să pun grâu sau porumb. Mi s-a spus că de mare succes va fi pomicultura. Livezile vor fi susţinute din fonduri europene în proporţie de 80%. Am cizme de cauciuc. La ţară aproape nu mai munceşte nimeni, e greu să găseşti forţă de muncă”, a spus Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului se gândeşte şi la investiţii în turism balnear după ce a încercat o cură la băi pe propria piele. „Şi turism balnear vreau să fac. Avem staţiuni extraordinare, unde a distrus PSD, cu domnul Armaş, e proprietate privată. Aş vrea să investesc la Băile Boghiş unde e un izvor cu apă termală. De la slăbit şi de la sport, în vară, am avut dureri de genunchi. După patru şedinţe, mi-au trecut durerile”, a relatat Elena Udrea.