Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei

O tânără din Toronto care şi-a dat prietenul în judecată după ce el încercase să o omoare a declarat că implantul de silicoane la sân a salvat-o de glonţul ucigaş al bărbatului.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 12:20
Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei

Canadianca Eileen Likness, din Toronto, care l-a acuzat pe iubitul ei, Fernando Chora, de tentativă de omor după ce acesta o împuşcase în urma unei discuţii aprinse pe care o avuseseră, a mărturisit că, dacă nu ar fi avut implanturi mamare cu silicon, nu ar fi scăpat cu viaţă de împuşcătură.

Incidentul s-a petrecut în 2006, în plină stradă, unde cei doi se certau. Fernando a scos atunci o armă şi a tras în Eileen, rănind-o la un braţ. Glonţul i-a intrat apoi în piept, străbătând implanturile de silicon de la ambii sâni ai femeii şi distrugându-le.

Acum, abia după şase ani de la acest episod, Eileen a ajuns în tribunal să depună mărturie împotriva lui Fernando. 

Canadianca nu este singura femeie care mărturiseşte că a fost salvată de silicoane. În luna ianuarie, anul trecut, o americancă din Florida fusese la rândul ei salvată de silicoane, după ce prietenul ei a înjunghiat-o în piept. O altă femeie, Lidia Carranza a fost salvată tot de implanturile mamare de silicon, care au împiedicat glonţele trase cu o puşcă să-i atingă inima.