Răsturnare de situaţie: Prigoană nu renunţă la Adriana Bahmuţeanu. „Nu mă mai interesează o altă femeie”

Trăiesc sub acelaşi acoperiş, dar vieţile lor sunt complet diferite... Ce îi mai leagă? De ce mai locuiesc împreună? Răspunsul e simplu: copiii. Afaceristul a mărturisit că de dragul celor doi copii acceptă situaţia dificilă prin care trece cu soţia sa, ignorând toate tensiunile.

09 sept. 2014, 07:42
Răsturnare de situaţie: Prigoană nu renunţă la Adriana Bahmuţeanu. „Nu mă mai interesează o altă femeie”

De ceva timp, bucuria şi liniştea din sânul familiei Prigoană au dispărut cu desăvârşire… Nemulţumit de comportamentul Adrianei Bahmuţeanu, afaceristul ne-a dezvăluit că nicio acţiune a soţiei sale nu îl mai interesează, că nu îşi vorbesc deloc, mai mult, o tolerează întrucât este mama copiilor lui. „Situaţia e neschimbată. Ea e cu «familia» ei: Camelia Enciu, Mara Bănică, Horaţiu, avocatul, iar eu cu familia mea: copiii. Adriana are o mică problemă: e înconjurată numai de persoane necăsătorite sau divorţate. În cercul ei de prieteni nu ai cum să discuţi despre copii, deoarece aceşti prieteni nu au copii ei vorbesc despre distracţii. Ei nu ştiu cum e să ai copil şi să aibă febră. Cum am plecat cu copiii în Germania, ea s-a întors doar la 4 dimineaţa. În casă, o tolerez pe Adriana pentru că e mama copiilor mei”, a precizat Silviu Prigoană.

Citeşte şi Prigoană şi Bahmuţeanca, vacanţă cu scântei în Bulgaria

Afaceristul mărturiseşte că acceptă să locuiască împreună cu Adriana întrucât el nu are de gând să îşi mai refacă viaţa alături de o altă femeie, mai mult, oricât şi-ar dori să readucă lucrurile la normal, nu mai are cum. „Nu i-am cerut să renunţe la Camelia, i-am cerut să îmi înapoieze cei 4.000 de euro pe care i-am împrumutat ei şi prietenei ei. Nu i-am cerut să renunţe la atelierul de haine, e anticonstituţional. Ce ar trebui să facă să redevenim o familie? Nu trebuie să facă nimic. Să facă ce vrea. Eu nu mă mai cert. Nevastă-mea când vine în casă tace din gură, nu ne certăm… Că are ea păreri şi o falsă impresie că e mereu o circotecă în familia noastră…e treaba ei. În casă nu îi aude nimeni gura. Noi am avut un schimb de replici doar la TV. Eu am viaţa făcută şi refăcută. Fericirea mea constă în sănătatea copiilor mei, că fericirea ne-o facem singuri. Nu mă mai interesează o altă femeie”, a adăugat Silviu Prigoană.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu, de URGENŢĂ la SPITAL în Bulgaria