Simona Gherghe, „împinsă” de socri la altar: „Îmi doresc foarte mult un copil”

Simona Gherghe şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu sunt împreună de câţiva ani şi pentru că încă nu s-au hotărât când să se căsătorească, prietenii apropiaţi şi membrii familiei au decis să îi "preseze" să facă pasul cel mare, conform unor zvonuri răspândite de prietenii apropiaţi celor doi.

RomaniaTV.net
07 mart. 2016, 12:54
Simona Gherghe, „împinsă” de socri la altar: „Îmi doresc foarte mult un copil”

Simona Gherghe îşi doreşte din ce în ce mai mult să devină mamă, fapt care a împins-o în gura tuturor apropiaţilor, mai ales a socrilor, care îşi doresc ca nora lor sa îmbrace mai întâi şi mai repede rochia de mireasă, urmând ca mai apoi să se gândească la un copil.

„Îmi doresc foarte mult un copil. Când o să fie, e mai mult decât bine primit şi dorit. Cred că am o problemă cu ideea de a organiza o petrecere foarte mare.

Când o să se întâmple, o să se întâmple. Poate o să fim doar noi doi, habar nu am, cum o să simţim în momentul în care o să facem şi pasul acesta spre marea mulţumire a familiilor că, până la urmă, ştii cum e, aproape că ne căsătorim pentru cei dragi care insistă. Părinţii în general îşi doresc să vadă copiii bifând şi această etapă din viaţa lor”, a spus Simona Gherghe.

Citeşte şi  Simona Gherghe şi-a ieşit din minţi în emisiune. Cui i-a transmis prezentatoare că este „PRAF”