Simona Gherghe, veste teribilă. A fost dată în judecată pentru denigrare şi i se cer despăgubiri uriaşe

Acum doua luni, Simona Gherghe a dezbatut in emisiunea ei cazul cutremurator al lui Codrin, un copil de 8 ani, despre care mama lui sustine ca s-a imbolnavit de ciroza hepatica acum 4 ani dupa ce un medic pediatru i-a prescris gresit mai multe medicamente.

18 dec. 2014, 08:02
Simona Gherghe, veste teribilă. A fost dată în judecată pentru denigrare şi i se cer despăgubiri uriaşe

In platou a fost invitata chiar mama baiatului, Catalina Preda, care l-a desfiintat pe doctorul Gabi Simiciuc, pe care-l considera responsabil de suferinta fiului, intrat la un moment dat si in coma, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Simona Gherghe, pe vremea când dădea PROBE să intre în TV. Cum arăta prezentatoarea acum 13 ani FOTO&VIDEO

„Am mers la medicul pediatru care ne-a spus ca baietelul are ficatul plin de viermisori. M-am uitat la sotul meu, dupa care i-am spus medicului ca viermisorii sunt in intestin, nu in ficat. Mi-a dat o fiola cu antibiotic, desi eu i-am spus ca este alergic la medicament. Atunci, medicul mi-a spus că a dat la foarte multi copiii si nu o fi al meu mai breaz. La scurt timp după ce i-am dat siropul, au inceput sa-i apara bubite, sa i se umfle buzele… L-am dus la Urgenta, apoi l-am luat si am plecat cu el la spital la Iasi, unde medicii l-au bagat de urgenta pe tratament pentru ciroza. (…) Apoi, la Fundeni, ne-au confirmat faptul ca ciroza a debutat in urma administrarii acelui medicament dat de medicul pediatru”, a povestit mama lui Codrin in fata Simonei Gherghe.

Citeşte şi Simona Gherghe, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Desi in respectiva emisiune a fost gazduit si punctul de vedere al medicului acuzat-„Copilul era tratat dupa ureche, nu am nici o treaba si nici o vina in acest caz”-, Gabi Simiciuc a actionat-o in judecata pe Simona Gherghe, pe mama baiatului bolnav si postul tv care a realizat show-ul.