Simona Gherghe a cedat în direct: „Mă apucă nervii!”

Poveştile de viaţă ale femeilor mutilate de bărbaţi ne cutremură, întrecând imaginaţia şi celui mai bun scenarist de filme de groază. Oana este o altă victimă a violenţei domestice, care a fost bătută şi mutilată de bărbatul care îi jurase iubire veşnică.

12 mai 2015, 15:23
Simona Gherghe a cedat în direct: „Mă apucă nervii!”

Oana este o tânără a cărei poveste de viaţă a cutremurat întreaga ţară. Tânăra a fost bătută cu brutalitate de soţ, care i-a luxat gâtul, i-a rupt urechea şi a aplicat lovituri pe tot corpul.

„Mă lovea şi mă înjura, iar eu plângeam, dar pe el nu-l interesa. Dădea şi dădea! Dădea fără milă. Mi-a zis să ne împăcăm şi pe urmă mi-a spus că mă omoară. Unchiul meu m-a scăpat din mâinile lui. Cele mai multe lovituri le-am luat în cap. Stătea cu piciorul pe umărul meu şi dădea. Am prins frică de el. S-a urcat în maxi-taxi şi m-a luat la palme. M-a tras de păr şi m-a coborât din maşină, după care m-a luat la pumni şi la picioare. Mă ţine de chestia asta că mă omoară, mă omoară şi mă omoară. Mi-e frică. Mi-a spus că nici cu el nu mai sunt, dar nici vie nu vrea să mă mai vadă. Copilul a spus că-l duce la orfelinat”, a declarat Oana la „Acces direct”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Tânăra a povestit îngrozită ultima bătaie încasată de la monstrul cu chip de om: „Copilul s-a speriat, plângea şi striga: «Mami, mami, mami!». M-a ajutat o doamnă, care a oprit maşina şi m-a salvat. Era o femeie cu doi copii. Am zis că nu e femeie, ci bărbat, aşa l-a luat. M-a urcat în maşină, a blocat uşile şi m-a dus la Poliţie. Acolo, poliţistul m-a luat: «Ce e, doamnă? Da, cunoaştem cazul! Sunt şi căsătoriţi». Când a ajuns microbuzul, fratele meu l-a întrebat pe şofer de mine, dar acesta nu i-a spus nimic”.  

Când a auzit derularea faptelor, Simona Gherghe a mărturisit că este revoltată peste măsură, din cauză că Poliţia nu ia măsurile de siguranţă de rigoare, pentru protejarea Oanei: „De aici mă apucă pe mine nervii! În locul Oanei ar putea fi orice altă femeie. Ironic este că Poliţia are în derulare în această perioadă şi o campanie împotriva violenţei domestice. Eu sper ca Poliţia să se trezească până femeia aceasta va ajunge la Brăneşti. Şi să nu uităm cazul „Perla”, când femeia aceea a fost omorâtă după ce făcuse câteva plângeri împotriva ucigaşului”.