Simona Gherghe a făcut anunţul după şase luni de la teribilele dezvăluiri despre bătaie

Simona Gherghe a decis să-şi redeschidă blogul personal, pentru a ţine legătura cu prietenii virtuali pe timpul sarcinii.

RomaniaTV.net
16 mart. 2017, 08:47

”Bună dimineaţa. În curând, voi intra în concediul prenatal, aşa că mi-am redeschis blogul ca să mai povestim una, alta. E drept, principala mea preocupare e sarcina, aşa că probabil postările vor fi despre ce mi se întâmplă acum. Azi, despre luni de aşteptare.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Simona Gherghe a renunţat la TOCURI din cauza SARCINII

Mai mult de atât, pe blog, prezentatoarea TV a dezvăluit că îi este dor de plimbările lungi, de vacanţe, dar şi că este nerăbdătoare să-şi ţină copilul în braţe.

”Înainte să rămân însărcinată, îmi imaginam cum ar fi trebuit să fie aşteptarea asta. Şi, în filmul meu, era musai un jurnal al celor nouă luni. Sigur, mai erau şi muuult sport şi câteva călătorii. Realitatea? La şase luni şi jumătate de sarcină, e prima oară când apuc să scriu câteva gânduri, aici, pe blog. N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărţi despre puericultură, mai aflu lucruri şi de pe internet (bine, apropiaţii îmi ştiu pasiunea pentru documentare, probabil că aş fi fost un excelent documentarist…) şi decantez informaţiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte. Căci da, n-am avut pofte, greţuri şi alte fineţuri, însă nopţile de nesomn mă chinuie încă de la început.

Simona Gherghe, mărturisiri CUTREMURĂTOARE pe blog: „Am fost bătută cu scândura, cu pumnul, am făcut spasmul plânsului”

Cât despre sport, am rezolvat-o repede. Mai întâi un hematom, apărut în primele săptămâni, apoi contracţiile timpurii m-au ţinut departe nu numai de sala de sport, dar şi de plimbările lungi pe care mi le imaginam. Iar la călătorii… am renunţat din precauţie, dar şi din cauza problemelor despre care vă spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales că, înainte, obişnuiam să plecăm destul de des.

În rest, programul a rămas la fel, muncă în timpul săptămânii, multă odihnă în weekend (şi parcă tot nu-mi ajunge). Acum suntem în căutări. Am cumpărat deja câteva hăinuţe, chiar şi dormitorul, un leagăn. Urmează căruciorul, dar pentru asta încă mă documentez. N-aş fi crezut că, o dată cu bebe, vine şi un întreg univers. Pe care încerc pe cât posibil să-l restrâng, pentru că am aflat de la alte mame că rişti să cumperi compulsiv o mulţime de lucruri total nefolositoare.

Dar nu mă plâng. Cu toate insomniile, grijile, proiecţiile, fricile, emoţiile, e cea mai frumoasă aşteptare 🙂

Buna dimineata 🙂 In curand, voi intra in concediul prenatal. Asa ca mi-am redeschis blogul ca sa mai povestim una, alta. E drept, principala mea preocupare e sarcina, asa ca probabil postarile vor fi despre ce mi se intampla acum 🙂 azi, despre luni de asteptare…”, a scris ea pe blogul personal.