SIMONA GHERGHE a făcut pe Facebook ANUNŢUL aşteptat de toată lumea

Simona Gherghe le-a scris fanilor săi pentru prima dată de la externarea din spital de luni.

22 apr. 2016, 09:15
SIMONA GHERGHE a făcut pe Facebook ANUNŢUL aşteptat de toată lumea

„Nu v-am mai scris de vreo saptamana… Am multe, multe mesaje de la voi, va multumesc din suflet. Sunt bine, mult mai bine ca ultima data cand am postat aici. Ce a fost mai rau a trecut, m-am refacut aproape in totalitate, dorm mult, mananc putin si des, ca sa prind puteri, asa ca LUNI vom fi din nou impreuna, asa cum v-ati obisnuit, de la ora 17 mi-e dor de voi, mi-e dor de colegii mei!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook. 

Simona Gherghe s-a externat luni dimineaţă din spital şi se reface acasă după operaţia de peritonită prin care a trecut săptămâna trecută. Vedeta a vorbit despre starea sa de sănătate și a dat detalii despre simptomele pe care le-a avut și despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii înainte de a intra în sala de operație.

”Acum o săptămână sunam la 112. Râdeam că mă gândeam că spuneai că acum o săptămână s-a întâmplat. Să încep cu partea bună. Mă simt din ce în ce mai bine. Acum sunt într-o perioadă de refacere și dorm foarte mult, nu am mai dormit din copilărie. Mănânc și mai bine acum. A fost apendicită care s-a transformat în peritonită și septicemie și mă bucur că am ajuns unde trebuie. Îi mulțumesc domnului doctor. După investigații s-a luat decizia de a intra în operația. Am fost foarte liniștită. A durat vreo două ore și jumătate intervenția și am fost foarte curajoasă. Într-o intervenție am zis că o să revin marți. Din păcate, nu s-a putut.

 

Simona Gherghe, MESAJ de ultimă oră despre starea ei. Cum se simte după operație

Nu m-a durut deloc apendicele, iar joi am simțit că mă doare stomacul. M-am oprit și mi-am luat un covrig, iar colegii m-au văzut că mă simt rău și au chemat ambulanța. Doctorița de acolo mi-a spus că s-ar putea să fie o apendicită, însă nu s-a văzut la ecografie și nu s-a văzut. Eu am intrat în operație cu trei posibile diagnostice: ori un ulcer perforat, ori o sarcină extrauterină, ori, cel mai probabil, o apendicită. Și s-a dovedit a fi peritonită cu septicemie. Nu am avut niciodată probleme și a fost foarte brusc. Luni m-am externat. Am plecat acasă cu drena și acum sunt pe tratament. Luni sunt pe post, de data asta nu mai e o informație falsă. Am primit atâtea mesaje și le mulțumesc tuturor. Dacă aș putea să le-o întorc, aș face-o și o să le fac. Le mulțumesc și lui Dan și lui Mihai, dar și Marei”, a spus prezentatoarea TV, la Antena Stars.