Simona Gherghe A PIERDUT procesul cu medicul din Bârlad. Ce sumă are de plată ca DAUNE MORALE

Simona Gherghe a pierdut procesul cu medicul barladean Gabriel Simiciuc, care a acuzat-o ca i-a lezat imaginea.

06 iul. 2017, 05:45
Simona Gherghe A PIERDUT procesul cu medicul din Bârlad. Ce sumă are de plată ca DAUNE MORALE

Tribunalul Vaslui a dat o prima decizie in cazul medicului barladean care a acuzat-o pe Simona Gherghe de defaimare si de lezarea imaginii.

In emisiunea din 22 octombrie 2014, Simona Gherghe a avut-o invitata pe Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul barladean Gabriel Simiciuc de faptul ca i-ar fi imbolnavit copilul, pe Codrin, de ciroza hepatica, drept urmare a unui tratament gresit administrat. Simiciuc a apelat la judecatori pentru a i se face dreptate, solicitand daune morale pentru defaimare si pentru lezarea imaginii.

Simona Gherghe, probleme GRAVE la o lună de la NAŞTERE. Prin ce COŞMAR trece VEDETA TV

Iata cum suna decizia judecatorilor, prin care Simona Gherghe, devenita Sandulescu dupa casatorie, trebuie sa achite 2.000 de euro despagubiri:

„Obligă pârâta Gîncianu Cătălina la plata către reclamantul Simiciuc Gabi a sumei de 2000 euro, reprezentând despăgubiri civile, daune morale. Obligă pârâta Săndulescu Mirela-Simona în solidar cu partea responsabilă civilmente SC ANTENA TV GROUP SA a sumei de 2.000 euro, reprezentând despăgubiri civile, daune morale (…) Obligă partea responsabilă civilmente SC ANTENA TV GROUP SA să difuzeze, în termen de 5 zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, a dreptului la replică al reclamantului. Obligă pârâţii Gîncianu Cătălina, Săndulescu Mirela-Simona şi partea responsabilă civilmente SC ANTENA TV GROUP SA la plata către reclamant a sumei de 2.750 lei, cheltuieli de judecată la prima judecată în fond şi apel, reprezentând onorariu de avocat şi taxă de timbru. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel se depune la Tribunalul Vaslui. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 4 iulie 2017”.