Simona Gherghe a răbufnit în direct: „Vă dau afară!”

Simona Gherghe a fost revoltată peste măsură de unul dintre invitaţii săi, care a recunoscut cu nonşalanţă că-şi loveşte soţia. Prezentatoarea emisiunii "Acces direct" l-a ameninţat pe bărbat că-l dă afară din emisiune, în cazul în care nu-şi revizuieşte comportamentul.

28 mai 2015, 15:22
Simona Gherghe a răbufnit în direct: „Vă dau afară!”

Părinţii care au declanşat un scandal monstru zilele trecute în spitalul Marie Curie au fost invitaţi în platoul emisiunii „Acces direct”, unde au reuşit s-o scandalizeze pe Simona Gherghe. După ce au văzut mai multe imagini surprinse de camerele de luat supraveghere din spital, în care cei doi se băteau, bărbatul a recunoscut că îşi mai bate soţia.

„Ce, e soţia mea! Mă bate, o bat! Dacă-ţi baţi nevasta, îţi baţi norocul. I-am dat o palmă pentru că m-a jignit”, a spus bărbatul cu nonşalanţă.

Revoltată peste măsură, Simona Gherghe l-a ameninţat că-l dă afară din emisiune: „Vă dau afară! Nici măcar în glumă nu vreau să aud asta. Credeţi că o palmă nu e bătaie? Dvs. nu găsiţi un bărbat ca să băteţi parte în parte? Şi dvs. v-aţi bătut norocul?”

Soţia bărbatului a confirmat faptul că a fost agresată de soţ de mai multe ori şi a povestit că acesta este al doilea ei soţ.
„Am avut o căsnicie de 19 ani, m-am despărţit şi l-am luat pe el. Cu persoana respectivă stăteam pentru că mi-era mai mult ca un părinte. Eu mi-am crescut singură copilul. M-a bătut. M-a păcălit să-l iau”, a spus femeia.