Simona Gherghe, dezvăluire EMOŢIONANTĂ despre PRIMUL EŞEC din viaţa ei

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete din România, şi asta deoarece a reuşit de-a lungul timpului să înveţe din propriile greşeli. 

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 09:00

Dacă tot este la modă ca vedetele să se mândrească cu notele obţinute fie din perioada liceului, fie din perioada facultăţii, şi Simona Gherghe a făcut acest pas şi a vorbit pe blogul său despre nota obţinută la Bacalaureat, dar şi despre primul eşec major al vieţii sale.

În confesiunea făcută de Simona Gherghe pe un site de socializare, aceasta a detaliat primul eşec din viaţa sa. Mai exact, moderatoarea emisiunii „Acces direct” a povestit că din cauza vârstei şi din cauza faptului că iubea a picat examenul de admitere la facultate. Acest lucru nu doar că i-a dezamăgit părinţii, dar a determinat-o să cadă pradă unei depresii.

Care este plăcerea ascunsă a Simonei Gherghe. „Cu toţii avem câte-o obsesie” FOTO

„Am picat la examenul de admitere la facultate. Ei, şi-abia atunci s-a trezit şi fata îndrăgostită…După plânsul ăla interminabil, zecile de lamentări şi ceva revoltă, dar şi ruşine, mi-am dat seama că o cam făcusem lată. Părinţi dezamăgiţi, profesori la fel, iar eu… faţă-n faţă cu primul eşec important din viaţa mea.

Mă simţeam izolată şi ruşinată de situaţia în care singură mă pusesem. Ştiu că mergeam la pregătire, luam ajutorul de şomaj şi, tot atunci, am învăţat să gătesc. De parcă timp de un an de zile, aş fi făcut doar astea trei lucruri. În toamna următoare, am intrat printre primii la facultate. Şi-am reintrat în rândul lumii”, a povestit Simona Gherghe pe blog.

Citeşte şi  Simona Gherghe, în culmea fericirii, alături de iubit. Aştepta de multă vreme asta FOTO