Simona Gherghe, implicată în SCANDALUL ANULUI. „Urât caracter, să-i fie RUŞINE!”

Liviu Guţă continuă scandalul cu Simona Traşcă, femeia care l-a acuzat de tentativă de viol. Toate declaraţiile dure au fost prezentate în emisiunea Simonei Gherghe.

29 iun. 2014, 14:38
Simona Gherghe, implicată în SCANDALUL ANULUI. „Urât caracter, să-i fie RUŞINE!”

„Dragii mei, dacă eu greşeam cu ceva, îmi puneam „ştreangul de gât” decât să mă duc la puşcărie sau să îmi pierd familia şi munca mea de 15 ani, pentru aşa zisa „tentativa de viol” dar nu am gresit cu nimic inafara ca am baut si ca am intrat in usa camerei de hotel unde dormea Simona Trasca, in rest nimic mai mult”, a scris manelistul Liviu Guţă pe contul lui de Facebook.

Joia trecută, Simona Traşcă a declarat că artistul ar fi încercat să o violeze.

„Am fost la restaurant, unde au fost nişte discuţii pe care nu vreau să le detaliez. Apoi am venit în cameră, am făcut un duş şi m-am băgat în pat. Am fost cazată cu o fată. A venit apoi Liviu Guţă şi mi-a bătut în uşă timp de o oră. (…) A spart uşa şi a venit peste mine în pat. Eu eram în chiloţi, acoperită cu pătura. Mi-a pus mâna la gură, m-a smotocit de câteva ori şi m-a ameninţat că mă bate, că mă omoară”, a povestit Simona Traşcă, printre lacrimi, la „Acces Direct”.

Imediat după scandal, Liviu Guţă a declarat la Pro TV că cearta a fost regizată, lucru care a scos-o din minţi pe Simona Gherghe.

„Livu Guta, in calitate de victima, declara sus si tare ca a fost un scenariu al Antena 1 si ca el nu a facut nimic, saracul, si ca fetele au fost puse de noi. Eu am alta problema. Nu Antena 1 l-a pus sa se imbete incat sa nu mai stie ce face, sa sparga usi prin pensiuni, prin Sighisoara? As vrea sa ii bat obrazul pentru ca de fiecare data cand a vrut sa cante, a venit aici si toti s-au purtat frumos cu el. Acum s-a dus la alt post de televiziune sa arunce cu noroi. Urat caracter, sa iti fie rusine! Daca el nu are caracter, noi avem. Problema este ca se justifica in fata nevestei tale ca, pentru ca a vrut sa violeze, te-au pus unii. Atata barbat esti tu in stare sa fii? S-a dus la alt post pentru ca i-au dat 5.000 de euro, de aia s-a dus!”, a declarat Simona Gherghe.