Simona Gherghe face ASTA în culisele Acces Direct

Toată lumea s-a întrebat cum de Simona Gherghe reuşeşte să fie mereu în formă şi să arate impecabil la fiecare apariţie. Secretul a fost dezvăluit chiar de moderatoare, pe blogul său unde a oferit în plus şi câteva sfaturi utile de machiaj pentru tinerele începătoare.

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 13:55
Simona Gherghe face ASTA în culisele Acces Direct

Simona Gherghe a dezvăluit lucru mai puţin cunoscut despre ea, şi anume faptul că ea se machiază singură de ani buni. Acest obicei îl are chiar şi pentru emisiunea pe care o prezintă.

Simona Gherghe, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. I-a scris campioanei o scrisoare emoţionantă

„Cred că fiecare femeie trebuie să știe să se aranjeze. Pe mine m-a învățat nevoia. În 2001, când am intrat eu în televiziune, la postul local  din Iași, nu exista machiaj, așa că a trebuit să mă descurc singură. Am trecut prin toate fazele. De la produse proaste, la machiaj excesiv (așa credeam eu că îmi acopăr imperfectiunile), până la machiajul extrem de simplu de astăzi. Da, mă machiez singură, deși sunt o mulțime de fete talentate în cabină de make-up.

Pentru tine, însă, e mult mai facil. Între timp, s-a inventat youtube și acolo poți accesa tutorialele de make-up. Te-aș sfătui să nu-ți pui gene false. E nefiresc și, în niciun caz, nu au ce caută într-un machiaj de zi. Dacă ar fi după mine, le-aș interzice. Mai cred că o femeie trebuie să știe să-și aranjeze și părul. Din nou, insist pe simplitate. Dar până la urmă, cel mai important e să-ți păstrezi părul curat”, a scris Simona Gherghe pe blogul său.

Citeşte şi  Simona Gherghe, dezvăluire EMOŢIONANTĂ despre PRIMUL EŞEC din viaţa ei