Simona Halep, CERTATĂ de Ion Ţiriac. Ce i-a reproşat miliardarul după calificarea în semifinale la ROLAND GARROS

Ion Ţiriac a certat-o pe Simona Halep la finalul meciului cu Elina Svitolina, deşi sportiva a reuşit o calificare incredibilă în semifinalele de la Roland Garros 2017.

08 iun. 2017, 05:20

Ion Tiriac i-a reprosat Simonei Halep jocul slab din primul set, pe care l-a cedat cu 6-3.

„Tiriac a venit si m-a intrebat: Cum e posibil sa te dai batuta la 3-0 in primul set? I-am raspuns: Wow, cum sa cedez? Nu am cedat, poate ca asa a parut ca eram suparata. Apoi mi-a spus ca am luptat bine si ca joi trebuie sa joc tenis. Acesta a fost comentariul lui”, a dezvaluit Simona Halep in conferinta de presa de dupa meciul cu Elina Svitolina.

Simona Halep: Nu mi-am dat seama că Svitolina a avut minge de meci, am văzut după, pe Twitter

Ion Tiriac este considerat in lumea tenisului managerul din umbra al Simonei Halep, chiar daca nu are un rol oficial in cadrul echipei. Tiriac o ajuta pe Halep in mod special in privinta contractelor de sponsorizare.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA, în semifinale la Roland Garros 2017. Meciul pentru supremaţia mondială în tenisul feminin

Simona Halep a ajuns in semifinalele Roland Garros 2017 dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina (locul 6 WTA), cu 3-6, 7-6 (6), 6-0. Romanca a reusit o revenire incredibila, revenind dupa ce a fost condusa cu 5-1 in setul doi. In semifinale, Simona o va intalni pe Karolina Pliskova, ocupanta locului 3 in clasamentul WTA, joi, nu inainte de 17:30.