Simona Halep, dezvăluire BOMBĂ. Cum a ajuns nr. 1 WTA după o intervenţie a lui Ion Ţiriac

Simona Halep va încheia  anul 2017 pe locul 1 WTA, iar performanţa i se datorează într-o bună măsură şi lui Ion Ţiriac.

27 nov. 2017, 15:19
Simona Halep, dezvăluire BOMBĂ. Cum a ajuns nr. 1 WTA după o intervenţie a lui Ion Ţiriac

Simona Halep a dezvăluit un episod neştiut cu Ion Ţiriac după ce Maria Şarapova a eliminat-o în primul tur la US Open, dar s-a mobilizat apoi la turneul de la Beijing, urcând pe primul loc graţie calificării în finală.

„După meciul cu Şarapova, de la US Open, Ţiriac mi-a spus că serviciul a fost un dezastru. E adevărat, antrenorul mi-a transmis acelaşi lucru, dar pe un ton mai calm. Ion Ţiriac mi-a spus însă că fără o oră de exersat serviciul pe zi nu voi ajunge numărul 1! Am venit acasă şi am dat o oră de servicii pe zi! Mi-am făcut rană în palmă, dar asta m-a ajutat şi am devenit numărul 1. Asta a făcut Ţiriac pentru mine, iar eu îi mulţumesc că e lângă mine, chiar dacă eu mai am apucături, să zic aşa”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, anunţ despre retragerea din tenis: Vreau să mă bucur şi de alte lucruri. Îmi doresc foarte mulţi copii

„Tot timpul mi-a spus că am calităţile necesare să ajung cât mai sus, iar asta îmi dă încredere şi mă motivează să mă antrenez cât mai mult! Ion Ţiriac mă susţine şi vine la meciurile mele atunci când poate, vorbeşte cu mine despre tenis, încearcă să mă înţeleagă aşa cum sunt eu emoţional, de ce am emoţii într-un meci, de ce nu pot fi 100% în alt meci. Mă ajută mult felul dânsului de a fi. Niciodată nu m-a menajat, e un tip foarte direct. Îmi spune chiar şi ce nu îmi place, e foarte important ca un sportiv să aibă astfel de oameni lângă el. Nu mi-a spus niciodată că joc bine dacă nu a fost cazul. Iar atunci când mă laudă există un dar, care este foarte important”, a mai spus Simona Halep.